Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν, τρεις μοτοσικλέτες υπέστησαν ζημιές όταν ένα σεντάν φέρεται να πέρασε από το κόκκινο φως του Πουκέτ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Λήψη οθόνης από το Newshawk Phuket

Πουκέτ -

  Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν ενώ τρεις μοτοσικλέτες υπέστησαν ζημιές όταν ένα σεντάν φέρεται να πέρασε από κόκκινο φανάρι σε μια διασταύρωση στην περιοχή Mueang Phuket χθες το βράδυ (25 Μαΐουth).

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα περίπου στις 8:00 μ.μ. στη διασταύρωση Darasamut που βρίσκεται μπροστά από το Central Festival Phuket στην υποπεριφέρεια Wichit.

Στο σημείο έφτασαν οι πρώτες βοήθειες για να εντοπίσουν δύο τραυματίες που κείτονταν στη μέση της διασταύρωσης. Μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο. Σε κοντινή απόσταση βρέθηκαν τρία κατεστραμμένα μηχανάκια. Βρέθηκε κατεστραμμένο λευκό σεντάν με την ατραυματισμένη και άγνωστη γυναίκα οδηγό να περιμένει στο σημείο για την επιβολή του νόμου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Λήψη οθόνης από το Newshawk Phuket

Ένας από τους οδηγούς μοτοσικλετών, το όνομα του οποίου επίσης δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από τις αρχές επιβολής του νόμου, είπε σε δημοσιογράφο στο σημείο «Περνούσα από το φανάρι αφού το φως έγινε από κόκκινο σε πράσινο. Το λευκό σεντάν πέρασε από το κόκκινο φανάρι πριν προσκρούσει σε τρεις μοτοσικλέτες».

Η αστυνομία του Πουκέτ ελέγχει πλάνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης σε κοντινή απόσταση για να δει εάν το σεντάν είχε πράγματι περάσει από το κόκκινο φως για περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες. Ο οδηγός σεντάν αρνήθηκε να μιλήσει στον Τύπο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.