Η εντολή αφαίρεσης της μάσκας προσώπου θα ισχύει μόνο σε ορισμένες περιοχές, λέει το υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης

Μπανγκόκ -

Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας χθες, 25 Μαΐου, διευκρίνισε την προηγούμενη είδηση ​​της επικείμενης ακύρωσης της εντολής της μάσκας προσώπου, δηλώνοντας ότι η ευκολία θα εφαρμοστεί μόνο σε ορισμένες καθορισμένες περιοχές.

Πρώτον, ρίξτε μια ματιά στην προηγούμενη κάλυψη αυτής της ανακοίνωσης.

Ο Δρ. Taweesap Siraprapasiri από το Τμήμα Ελέγχου Νοσημάτων του Υπουργείου Δημόσιας Υγείας, αποκάλυψε ότι η άρση του κανονισμού για τη μάσκα έχει αρχικά προγραμματιστεί για τις περισσότερες υπαίθριες περιοχές και επαρχίες στις Πράσινες ζώνες (περιοχές επιτήρησης) και τις Μπλε ζώνες (πιλοτικές τουριστικές περιοχές). , συμπεριλαμβανομένων των Μπανγκόκ, Πουκέτ και Τσονμπούρι.

Περιοχές με χαμηλότερα ποσοστά μόλυνσης και προετοιμασμένα συστήματα θεραπείας, καθώς και όπου η πλειονότητα των ντόπιων (60-70 τοις εκατό) είναι πλήρως εμβολιασμένοι, συμπεριλαμβανομένου ενός αναμνηστικού εμβολίου, θα ληφθούν επίσης υπόψη για την ανύψωση, σύμφωνα με το Τμήμα.

«Αυτός είναι ένας από τους κανονισμούς των μέτρων χαλάρωσης καθώς επιστρέφουμε σε μια κανονική ζωή. Ωστόσο, ορισμένες ομάδες κινδύνου μπορεί να χρειαστεί να κρατούν τις μάσκες, συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων (άτομα άνω των 60 ετών), των ασθενών με υποκείμενα νοσήματα και των εγκύων γυναικών. Η εντολή θα συνεχίσει να ισχύει σε μεγάλες συγκεντρώσεις και πολυσύχναστους χώρους, αλλά όταν κάποιος βρίσκεται σε ανοιχτούς χώρους και δημόσια πάρκα θα πρέπει να μπορεί να βγάλει τη μάσκα του εάν το επιθυμεί. Αν κάποιος επιθυμεί να συνεχίσει να φοράει μάσκα ανά πάσα στιγμή, θα ήταν ευπρόσδεκτος να το κάνει». είπε ο γιατρός Taweesub.

Η ακύρωση των κανονισμών για τις μάσκες μπορεί να προσαρμοστεί γύρω στα μέσα Ιουνίου, αλλά είναι μόνο μια πρόταση προς το παρόν. Εν τω μεταξύ, το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας θα ενημερώσει το Κέντρο Διαχείρισης Κατάστασης Covid-19 (CCSA) πριν το ανακοινώσει επίσημα στο επόμενο βήμα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/