PR: Η Ταϊλάνδη ανοίγει πλήρως για τον τουρισμό, λαμβάνει προφυλάξεις για να αποτρέψει τη μετάδοση της ευλογιάς των πιθήκων

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Siamrath

Μπανγκόκ, 26 Μαΐου 2022 -

Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) θα ήθελε να ενημερώσει ότι η Ταϊλάνδη έχει λάβει προληπτικά μέτρα για να αποτρέψει την τοπική μετάδοση της ευλογιάς των πιθήκων, ξεκινώντας με τον έλεγχο εισόδου των διεθνών αφίξεων από τις πληγείσες χώρες.

Αρχικά, έχει δημιουργηθεί έλεγχος για την ευλογιά των πιθήκων στον υπάρχοντα υγειονομικό έλεγχο στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi και καταγράφηκε μέσω του συστήματος Thailand Pass.

Ο έλεγχος στοχεύει κυρίως αφίξεις από χώρες όπου έχουν αναφερθεί περιπτώσεις ευλογιάς των πιθήκων, συμπεριλαμβανομένης της Αφρικής, της Αυστραλίας, της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής.

Οι διεθνείς αφίξεις από χώρες που έχουν πληγεί από την ευλογιά των πιθήκων, οι οποίοι πρέπει επίσης να υποβληθούν σε έλεγχο εισόδου και να σαρωθεί ο κωδικός QR Pass της Ταϊλάνδης στον υγειονομικό έλεγχο σύμφωνα με τα υπάρχοντα μέτρα πρόληψης του COVID-19, θα λάβουν μια κάρτα υγειονομικής προσοχής για αυτοπαρακολούθηση και συμβουλές παρακολούθησης .

Το Τμήμα Ελέγχου Νοσημάτων (DDC), Υπουργείο Δημόσιας Υγείας, δήλωσε ότι ο πρόσθετος έλεγχος της ευλογιάς των πιθήκων είναι για την έγκαιρη ανίχνευση ταξιδιωτών υψηλού κινδύνου και την πρόληψη τοπικής μετάδοσης.

Στην κάρτα υγειονομικής προσοχής, το DDC συνιστά εάν οι ταξιδιώτες εμφανίσουν οποιοδήποτε από τα ακόλουθα συμπτώματα: πυρετό (υψηλή θερμοκρασία 38 βαθμούς Κελσίου ή παραπάνω), ρίγη, πονοκεφάλους, πονόλαιμο, μυϊκούς πόνους, πόνο στην πλάτη, εξάντληση, πρησμένους λεμφαδένες , με εξάνθημα ή φλύκταινες βλάβες, εντός 21 ημερών από την άφιξή τους στην Ταϊλάνδη, πρέπει να αναζητήσουν αμέσως ιατρική βοήθεια από οποιοδήποτε κοντινό νοσοκομείο/κλινική και να ενημερώσουν τον γιατρό για το ιστορικό ταξιδιού τους σε οποιαδήποτε περιοχή που έχει πληγεί από την ευλογιά των πιθήκων.

Σύμφωνα με το DDC, οι ταξιδιώτες μπορεί να έχουν εκτεθεί στην ευλογιά των πιθήκων πριν φτάσουν στην Ταϊλάνδη. Έτσι, οι πληροφορίες τους σχετικά με το ιστορικό ταξιδιού, τα συμπτώματα, την ημερομηνία έναρξης, την ημερομηνία άφιξης και το όνομα καταλύματος θα βοηθήσουν τον γιατρό να δώσει τη σωστή διάγνωση της νόσου και την έγκαιρη θεραπεία. Εάν θέλουν να αναφέρουν την ασθένειά τους, μπορούν να το κάνουν μέσω της Γραμμής Επικοινωνίας DDC 1422 ή +66 (0) 97315 6850.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/