Ασθενοφόρο και μίνι βαν συγκρούονται στη διασταύρωση Wichit στο Πουκέτ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Newshawk Phuket

Wichit, Πουκέτ –

  Ένα ασθενοφόρο που μετέφερε έναν τραυματία συγκρούστηκε με ένα μίνι βαν που μετέφερε δύο αλλοδαπούς επιβάτες σε μια διασταύρωση στην υποπεριφέρεια Wichit, Mueang Phuket, χθες το βράδυ (25 Μαΐουth).

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στη διασταύρωση των οδών Chao Fah Tawan Tok και Mueang Chao Fah Road στις 7:45 μ.μ. την Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022.

Έφτασαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι ένα ασθενοφόρο του νοσοκομείου Chalong είχε τρακάρει με ένα μίνι βαν στη μέση της διασταύρωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Newshawk Phuket

Ένας τραυματίας, ο οποίος δεν αναγνωρίστηκε από τα σωστικά συνεργεία, από άλλο τροχαίο ατύχημα στο Chalong μέσα στο ασθενοφόρο μεταφέρθηκε σε άλλο ασθενοφόρο πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Vachira Phuket στην πόλη του Πουκέτ.

Ο οδηγός του μίνι βαν, το όνομα του οποίου αποκρύπτεται από τις αρχές επιβολής του νόμου, είπε στους τοπικούς δημοσιογράφους στο σημείο ότι περνούσε από το πράσινο φως. Δεν κατάλαβε ότι υπήρχε ασθενοφόρο που περνούσε το φανάρι, ακόμη και με προειδοποιητικά φώτα και δυνατές σειρήνες.

Δύο αλλοδαποί επιβάτες που βρίσκονταν μέσα στο μίνι βαν δεν είχαν τραυματιστεί, αλλά συγκλονίστηκαν συναισθηματικά από το ναυάγιο. Μεταφέρθηκαν σε άλλο μίνι βαν με κατεύθυνση προς τον προορισμό τους.

Η αστυνομία του Πουκέτ δεν έχει ακόμη δηλώσει εάν θα απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον του οδηγού του μίνι βαν.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.