ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο ύποπτος συνελήφθη στο νοσοκομείο για θεραπεία για τραύμα από πυροβολισμό, συνδέθηκε με πυροβολισμούς στο Koh Kaew

Koh Kaew, Mueang Phuket -

Ένας ύποπτος που είχε τραυματιστεί από πυροβολισμό σε πυροβολισμό στο Koh Kaew συνελήφθη, λένε οι αρμόδιες αρχές επιβολής του νόμου.

Πρώτον, ο προηγούμενος αγory:

Ένας 35χρονος τραυματίστηκε από πυροβολισμό μετά από καυγά με μια ομάδα άλλων ανδρών σε ένα σπίτι στην υποσυνοικία Koh Kaew στην περιοχή Mueang Phuket λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 23ης Μαΐουrd.

Τώρα για την ενημερωμένη ιστορία μας:

Ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης του Πουκέτ, συνταγματάρχης Sarawut Chooprasit, δήλωσε στο Phuket Express σήμερα το πρωί: «Κάναμε ένταλμα σύλληψης στον κ. Manoon Songlert, 42 ετών, από τον Nakhon Si Thammarat, ο οποίος νοσηλευόταν αφού τραυματίστηκε από πυροβολισμό στα πόδια του στο Vachira Phuket. Νοσοκομείο στην πόλη του Πουκέτ.»

«Κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας άλλων, παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών, οπλοφορία δημόσια χωρίς άδεια και είσοδο σε καταλύματα άλλων χωρίς άδεια τη νύχτα».

«Σε αυτό το στάδιο, ο κ. Manoon έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες και λέει ότι δεν είναι ένοχος για παραβιάσεις. Ωστόσο, η αστυνομία είναι μαζί με τον κ. Manoon στο νοσοκομείο 24 ώρες το XNUMXωρο». δήλωσε ο συνταγματάρχης Sarawut.

«Εν τω μεταξύ, ο κ. Suthon Meesribua, το άλλο μέρος στο σπίτι που συμμετείχε στη μάχη, μας έδωσε ήδη το όπλο του. Δήλωσε ότι χρησιμοποίησε το όπλο του για αυτοάμυνα». Ο Sarawut πρόσθεσε, χωρίς να αναφέρει εάν ο Suthon είχε άδεια για το όπλο ή εάν κατηγορείται.

«Μετά από ανάκριση, πιστεύουμε ότι οι ύποπτοι, μεταξύ των οποίων και ο Manoon, παρεξήγησαν την κατάσταση καθώς προσπάθησαν να ζητήσουν χρήματα από το λάθος άτομο που είχε ήδη φύγει από το σπίτι που τώρα ανήκει στον Suthon». δήλωσε ο συνταγματάρχης Sarawut.

«Αναζητούμε κάποια άλλα μέρη που εμπλέκονται σε αυτή τη διαμάχη για περαιτέρω έρευνα». κατέληξε ο συνταγματάρχης Σαράουτ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.