Ενημέρωση: 76χρονη Γερμανίδα τουρίστας που πέρασε μια εβδομάδα εξαφανισμένη σε ένα εθνικό πάρκο, επιστρέφει με την οικογένειά της από το Πουκέτ στη Γερμανία

Πουκέτ -

Μια 76χρονη Γερμανίδα τουρίστας που πέρασε πάνω από μια εβδομάδα εξαφανισμένη στο Εθνικό Πάρκο Sirinat, το οποίο βρισκόταν περίπου 15 χιλιόμετρα μακριά από το ξενοδοχείο της στην υποσυνοικία Mai Khao, επιστρέφει από το Πουκέτ στη Germa.ΝΑ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Τον Μάιο του 23rd, η κα Barbara Lange, 76 ετών, βγήκε από το νοσοκομείο.

Η ενημερωμένη ιστορία μας:

Σήμερα (25 Μαΐουth) μια ομάδα από το Κέντρο Τουριστικής Βοήθειας του Πουκέτ (TAC) βοήθησε την κα Λανγκ και την οικογένειά της στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ καθώς πετούσαν πίσω στη Γερμανία.

Η κα Lange και η οικογένειά της ευχαρίστησαν όλους τους εμπλεκόμενους που τους βοήθησαν μέχρι να επιστρέψουν στο σπίτι.

Η κα Lange είναι καλά στην υγεία της και στο πνεύμα της και χαρούμενη που επιστρέφει στη Γερμανία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια και το Τσονμπούρι, με έμφαση στη μετάφραση από τα Ταϊλανδέζικα στα Αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.