Άρρωστη θαλάσσια χελώνα διασώθηκε στην παραλία στο Wichit

Wichit -

Μια άρρωστη θαλάσσια χελώνα διασώθηκε σε μια παραλία κοντά σε ένα ξενοδοχείο στο Wichit χθες (23 Μαΐουrd).

Το γραφείο του Υπουργείου Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) του Πουκέτ ειδοποιήθηκε από ένα προσωπικό ξενοδοχείου στην υποπεριοχή Wichit στην περιοχή Mueang Phuket ότι μια θαλάσσια χελώνα βρέθηκε σε μια παραλία κοντά σε ένα ξενοδοχείο.

Έφτασαν στην παραλία για να βρουν την πράσινη χελώνα. Έχει μήκος 49.5 εκατοστά και πλάτος 46.5 εκατοστά. Ζυγίζει 10.7 κιλά. Οι αξιωματούχοι του DMCR είπαν ότι η χελώνα ήταν ακόμα νεαρή και δεν μπορεί να προσδιορίσει το φύλο της.

Η χελώνα ήταν πιο λεπτή και μικρότερη από όσο θα έπρεπε. Σκουλήκια πλοίων και φύκια βρέθηκαν καλυμμένα στη χελώνα. Το μπροστινό και το πίσω βατραχοπέδιλό του τραυματίστηκαν.

Η χελώνα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιων Απειλούμενων Ζώων Sireetarn στο Θαλάσσιο Βιολογικό Κέντρο του Πουκέτ, στο Cape Panwa στο Wichit για θεραπεία και αναμένεται να αναρρώσει.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.