55χρονος πνίγεται σε λιμνοθάλασσα στο Thalang

Thalang -

  Ένας 55χρονος πνίγηκε σε λιμνοθάλασσα στην περιοχή Thalang χθες (23 Μαΐουrd) ενώ έψαχνε για μανιτάρια.

Η αστυνομία του Tha Chatchai ειδοποιήθηκε για τον αγνοούμενο από ντόπιους κατοίκους τα μέσα το απόγευμα σε μια λιμνοθάλασσα στην υποσυνοικία Mai Khao. Αστυνομικοί και δύτες διάσωσης έφτασαν στη λιμνοθάλασσα και ανακάλυψαν μια μοτοσικλέτα και ένα ζευγάρι παπούτσια κοντά στην άκρη του νερού.

Χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες μέχρι να βρεθεί το σώμα του άνδρα. Δεν βρέθηκε πάνω του κανένα σημάδι αγώνα ή άλλες πληγές. Η σορός του μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Κάτοικοι της περιοχής που κατοικούν κοντά είπαν ότι ο άνδρας ήταν γνωστός μόνο ως κ. Αε., 55 ετών. Συνήθως έψαχνε για μανιτάρια και κοχύλια σε αυτήν την περιοχή και ήταν τακτικός στη λιμνοθάλασσα. Χάθηκε αφού είπε σε συγγενείς ότι πήγαινε για κυνήγι μανιταριών και οστράκων. Η οικογένειά του έχει ενημερωθεί για τον άτυχο θάνατό του.

Η αστυνομία του Chatchai ερευνά πώς ακριβώς πνίγηκε ο κ. Ae.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.