43χρονος άνδρας τραυματίστηκε από πυροβολισμό μετά από βίαιη διαμάχη μεταξύ πολλών ανθρώπων στο Koh Kaew του Πουκέτ

Koh Kaew, Mueang Phuket -

  Ένας 43χρονος τραυματίστηκε από πυροβολισμό μετά από καυγά με μια ομάδα άλλων ανδρών σε ένα σπίτι στην υποσυνοικία Koh Kaew στην περιοχή Mueang Phuket λίγο πριν τα μεσάνυχτα χθες το βράδυ (23 Μαΐουrd).

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ αναφέρει ότι ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 11:57 χθες το βράδυ, 23 Μαΐου, σε μια πολυκατοικία στο Koh Kaew.

Οι αρχές επιβολής του νόμου έφτασαν στο σπίτι για να βρουν την κα Nariya Disthong, 32 ετών. Είπε στην αστυνομία: «Ήταν περίπου 3-5 άνδρες που ήρθαν στο σπίτι μου. Ζήτησαν να συναντήσουν έναν άντρα με το όνομα «Λεωφορείο», αλλά δεν τον ξέρω αυτόν τον άντρα. Εκείνη την ώρα, ο σύζυγός μου δεν ήταν στο σπίτι πριν ξεκινήσουμε μια έντονη λεκτική διαμάχη».

«Ο σύζυγός μου, ο κ. Suthon Meesribua, έφτασε αργότερα στο σπίτι και αρχίσαμε να μαλώνουμε ξανά πριν κάποιοι από την ομάδα ανοίξουν πυρ, με περίπου 7-10 πυροβολισμούς».

Η αστυνομία αναφέρει ότι ένα άτομο τραυματίστηκε και είναι ο κ. Manoon Songlert, 43 ετών. Βρέθηκε έξω από το συγκρότημα κατοικιών κοντά. Είναι ένας από τους υπόπτους. Τραυματίστηκε από σφαίρα κατά την οποία μια σφαίρα διαπέρασε το ένα του πόδι. Τώρα βρίσκεται υπό κράτηση ενώ η αστυνομία αναζητά τους άλλους υπόπτους.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να ανακαλύψει περισσότερα για το περιστατικό και τι το πυροδότησε.

Ζημιές από σφαίρα υπέστη και ένα αυτοκίνητο που ήταν κοντά. Στο σημείο βρέθηκαν ένα πεταμένο πιστόλι και ένα φυσίγγιο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.