33χρονος που απήγαγε ένα 13χρονο κορίτσι την ώρα που πουλούσε λουλούδια στην παραλία Rawai κυνηγημένος από τις αρχές επιβολής του νόμου

Rawai, Πουκέτ –

  Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για έναν 33χρονο που απήγαγε ένα 13χρονο κορίτσι την ώρα που πουλούσε λουλούδια στην παραλία Rawai, στην περιοχή Mueang Phuket, πριν από τρεις μήνες.

Η αστυνομία του Chalong ανέφερε ότι το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε αφού η ιστορία είχε γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στις 9 Φεβρουαρίουth, 2022, η μητέρα του κοριτσιού είχε καταθέσει πρώτα αναφορά στην αστυνομία του Chalong.

Η μητέρα είπε στην αστυνομία ότι ένας άνδρας που ονομαζόταν μόνο «Καμπ», 33, απήγαγε τη 13χρονη κόρη της ενώ το κορίτσι πουλούσε λουλούδια στην παραλία Rawai στην υποσυνοικία Rawai.

Η αστυνομία έχει συλλέξει αποδεικτικά στοιχεία προτού εκδώσει μια νόμιμη κλήση για τον κ. Καμπ, αλλά δεν παρουσιάστηκε στην αστυνομία.

Για τον κ. Καμπ έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Κατηγορείται για «Αφαίρεση από τους γονείς ενός παιδιού ηλικίας όχι άνω των δεκαπέντε ετών χωρίς εύλογη αιτία». Τώρα καταδιώκεται από τις αρχές επιβολής του νόμου.

Το Phuket Express σημειώνει ότι η τρέχουσα κατάσταση του κοριτσιού ήταν ασαφής και πολλές λεπτομέρειες της υπόθεσης δεν είχαν δημοσιοποιηθεί.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια και το Τσονμπούρι, με έμφαση στη μετάφραση από τα Ταϊλανδέζικα στα Αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.