Το Πουκέτ θα πραγματοποιήσει το «Kata Karon Food Festival»

Πουκέτ -

  Το «Kata Karon Food Festival» θα πραγματοποιηθεί στο Πουκέτ από τις 27 Μαΐουth έως Μάιο 29th 2022.

Το φεστιβάλ φαγητού θα πραγματοποιηθεί στο δημόσιο πάρκο Nong Han ή στο πάρκο Karon στην υποπεριοχή Karon της περιοχής Mueang Phuket.

Η τριήμερη εκδήλωση από το γραφείο Τουρισμού και Αθλητισμού του Πουκέτ και τον Δήμο Karon θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Μαΐουth έως Μάιο 29th, 2022 από τις 4:00 μ.μ. έως τις 11:00 μ.μ

Θα υπάρχουν φώτα και ήχοι, παραδοσιακή και τοπική μουσική και πολιτιστικές παραστάσεις σε σκηνές, δραστηριότητες και μίνι συναυλίες από Ταϊλανδούς τραγουδιστές το τριήμερο. 27 Μαΐου – Thai Tanawut, 28 Μαΐου – Job Banjob, 29 Μαΐου – Gai Galamang.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν περισσότεροι από 80 πάγκοι με τρόφιμα, ιδιαίτερα φρέσκα και καθαρισμένα θαλασσινά. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.