Το Πουκέτ θα πραγματοποιήσει τον «Super Sports Laguna Phuket Marathon» με δρομείς από 70 χώρες

Πουκέτ -

  Το Πουκέτ σχεδιάζει να πραγματοποιήσει τον «Super Sports Laguna Phuket Marathon» τον επόμενο μήνα με δρομείς από 70 χώρες.

Ο Αντικυβερνήτης του Πουκέτ, Pichet Panaphong, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου: «Είμαστε έτοιμοι να πραγματοποιήσουμε ξανά τον «Super Sports Laguna Phuket Marathon», καθώς το Πουκέτ είναι κέντρο του «Αθλητικού Τουρισμού» στη Νοτιοανατολική Ασία».

«Πρόκειται για μια σημαντική εκδήλωση για την προσέλκυση τουριστών όπως αποδεικνύεται από τα προηγούμενα χρόνια. Αυτή η εκδήλωση θα δώσει ώθηση στον τουρισμό και την τοπική οικονομία. Στο τρέξιμο θα συμμετέχουν δρομείς από περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ο μαραθώνιος θα διεξαχθεί για δύο ημέρες από το Σάββατο 11 Ιουνίουth έως την Κυριακή 12 Ιουνίουth, 2022." εξήγησε ο Πισέτ.

Το βράδυ (ηλιοβασίλεμα) του Σαββάτου 11 Ιουνίουth θα γίνει αγώνας 5 χιλιομέτρων και αγώνας 10.5 χιλιομέτρων, και το πρωί (ανατολή ηλίου) την Κυριακή 12 Ιουνίουth θα είναι ένας ημιμαραθώνιος στα 21.097 χιλιόμετρα και ένας μαραθώνιος στα 42.195 χιλιόμετρα τρέξιμο». δήλωσε ο Πισέτ.

«Η αφετηρία και το σημείο τερματισμού θα είναι στο Laguna Grove, Laguna Phuket, στην υποπεριφέρεια Cherng Talay στην περιοχή Thalang», πρόσθεσε ο Pichet.

«Αυτή η εκδήλωση υποστηρίζει επίσης το «The Children's First Fund (CFF)» που έχει συνολικά περισσότερα από 400 παιδιά σε επτά ορφανοτροφεία στο Πουκέτ», κατέληξε ο Pichet.

Για εγγραφές μαραθωνίου:

https://www.phuketmarathon.com/registration

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.