Το Πουκέτ θα πραγματοποιήσει το «Φεστιβάλ Φαγητού» για την προώθηση του «Πουκέτ, η πόλη της γαστρονομίας»

Πουκέτ -

Ένα «Φεστιβάλ φαγητού για την προώθηση του «Πουκέτ, η πόλη της γαστρονομίας από την UNESCO» θα πραγματοποιηθεί στο Πουκέτ από τις 28 Μαΐουth μέχρι τον Ιούνιο 5th 2022.

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση την Παρασκευή (20 Μαΐουth) και είχε επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο της πόλης του Πουκέτ κ. Prasit Sinsaowapark και τον πρόεδρο των φορέων διαχείρισης τροφίμων του Πουκέτ κ. Panachai Wassanaroongruengsuk.

Ο κ. Πρασίτ είπε στη συνάντηση «Το Φεστιβάλ Φαγητού θα γίνει από τις 28 Μαΐουth μέχρι τον Ιούνιο 5th, 2022 στο Saphan Hin στην πόλη του Πουκέτ από τις 4:00 μ.μ. έως τις 11:00 μ.μ.

«Το φεστιβάλ έχει στόχο να τονώσει την οικονομία και τον τουρισμό στο Πουκέτ μετά την ανακούφιση του Covid-19. Αυτό το φεστιβάλ έχει πραγματοποιηθεί 25 φορές στο παρελθόν. Ωστόσο, έχουμε σταματήσει να πραγματοποιούμε αυτό το φεστιβάλ εδώ και δύο χρόνια λόγω της πανδημίας του Covid-19». δήλωσε ο Πρασίτ.

«Αυτό το φεστιβάλ φαγητού είναι πολύ ιδιαίτερο καθώς προωθούμε το «Πουκέτ, Πόλη της Γαστρονομίας» με νόστιμη και καθαρή κουζίνα, ειδικά επώνυμες κουζίνες του Πουκέτ».

Ο κ. Παναχάι είπε στη συνάντηση «Θα υπάρχουν περισσότεροι από 60 πάγκοι τροφίμων, μικρά καταστήματα με τοπικά προϊόντα, βιολογικά λαχανικά και άλλα. Πλαστικό και αφρός θα αποφευχθεί η χρήση τους στο φεστιβάλ για τη μείωση της ρύπανσης και για τη διατήρηση του περιβάλλοντος».

Το Phuket Express σημείωσε ότι το Πουκέτ είναι Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO που έχει καταχωρηθεί ως δημιουργική πόλη. "Καλό φαγητό, καλό πνεύμα»… και στο Πουκέτ, Καλό φαγητό, καλή υγεία» … είναι το σλόγκαν του Πουκέτ για το φεστιβάλ Πόλης Γαστρονομίας του Πουκέτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.