Η εκδήλωση Phuket «Aqua Lumina» πραγματοποιείται στο Rawai για την ενίσχυση του τουρισμού – PHOTO TOUR

Πουκέτ -

  Η εκδήλωση «Aqua Lumina», ο «υπέροχος φθορισμός κάτω από τη Θάλασσα Ανταμάν» (συνθλιπτική φράση του Οργανωτή) πραγματοποιείται στο Rawai του Πουκέτ μέχρι το τέλος αυτού του μήνα.

 Πρώτον, οη προηγούμενη ιστορία σου:

Μια συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα στο Central World της Μπανγκόκ και διεξήχθη από τον Υπουργό Τουρισμού και Αθλητισμού Phiphat Ratchakitprakar, τον κυβερνήτη του Πουκέτ Narong Woonciew και άλλους σχετικούς αξιωματούχους.

Ενημερωμένη ιστορία:

Η εκδήλωση ξεκίνησε επίσημα την Παρασκευή (20 Μαΐουth) στην παραλία Nai Harn στο Rawai και επικεφαλής ήταν ο αντικυβερνήτης του Πουκέτ Pichet Panaphong και ο αναπληρωτής υπουργός της Υπηρεσίας Προώθησης της Ψηφιακής Οικονομίας (ΔΕΠΑ) κ. Nithee Seepare.

Ο αντικυβερνήτης Pichet δήλωσε: «Τα τελευταία δύο χρόνια, η πανδημία Covid-19 έχει βλάψει σοβαρά την οικονομία του Πουκέτ. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να τονωθεί ο τουρισμός στο Πουκέτ και η οικονομία μετά την ανακούφιση του Covid – 19. Βλέπουμε χαμογελαστά πρόσωπα από τοπικούς επιχειρηματίες, ντόπιους κατοίκους και τουρίστες. Η εκδήλωση θα διαρκέσει έως τις 31 Μαΐου 2022.»

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.