Το βίντεο με μια 15χρονη ανάπηρη κοπέλα που φαίνεται να δέχεται επίθεση από ομάδα αντρών στο Πουκέτ γίνεται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πουκέτ-

  Ένα βίντεο κλιπ που φαίνεται να δείχνει ένα 15χρονο κορίτσι που πάσχει από πολιομυελίτιδα δέχτηκε επίθεση από μια ομάδα ανδρών εφήβων στο Πουκέτ έχει γίνει viral στα social media και η μητέρα του θύματος ζητά δικαιοσύνη.

Χθες, (19 Μαΐουth) ο τοπικός Τύπος ειδοποιήθηκε από μια 37χρονη μητέρα (Το Phuket Express δεν αποκαλύπτει το όνομά της), «Η 15χρονη κόρη μου που πάσχει από πολιομυελίτιδα δέχτηκε επίθεση τον περασμένο μήνα από μια ομάδα ανδρών εφήβων στο Rung Hill στο Πόλη του Πουκέτ. Γύρισε σπίτι και μου είπε για την επίθεση».

«Υπέθεσα αναφορά στην αστυνομία της πόλης του Πουκέτ στις 22 Απριλίουnd. Η αστυνομία αναγνώρισε και κάλεσε τους άνδρες εφήβους και κανόνισε να τους συναντήσω στο αστυνομικό τμήμα. Συμφιλιωθήκαμε πριν συμβιβαστούμε για να συνάψουμε συμφωνία για την επίλυση του ζητήματος. Εκείνη την εποχή, δεν είχα δει το βίντεο κλιπ για την επίθεση και δεν ήξερα καν ότι υπήρχε βίντεο».

«Μόλις είδα το βίντεο κλιπ στις 17 Μαΐουth. Αυτό έγινε αφού κάποιος που σχετίζεται με την επίθεση δημοσίευσε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το βίντεο φαίνεται να δείχνει την ανάπηρη κόρη μου να κατεβαίνει από ένα παρκαρισμένο μηχανάκι πριν τη χαστουκίσει και τη χαστουκίσει από μια ομάδα ανδρών εφήβων. Ήταν σε μια μηχανή με τον φίλο της πριν από το συμβάν».

«Σοκαρίστηκα αφού έμαθα τι πραγματικά είχε συμβεί στην κόρη μου. Ήταν πολύ πιο βίαιο από όσο νόμιζα. Ως αποτέλεσμα, έχω υποβάλει αναφορά στην αστυνομία για να λάβει μέτρα εναντίον τους και να απορρίψει τον προηγούμενο συμβιβασμό και τη συμφιλίωση μας, θέλω να υποβληθούν οι μέγιστες κατηγορίες σε αυτήν την υπόθεση. Τι είδους άνθρωπος επιτίθεται σε ένα ανάπηρο κορίτσι με πολιομυελίτιδα;» κατέληξε η μητέρα.

Εν τω μεταξύ, το 15χρονο κορίτσι, του οποίου η ταυτότητα αποκαλύφθηκε λόγω ανήλικης, είπε στο Phuket Express: «Αυτοί οι άνδρες έφηβοι ισχυρίστηκαν ότι τους προκάλεσα σε έναν καυγά που δεν ήταν αλήθεια, δεν είπα κάτι τέτοιο. Μου ζήτησαν να τους συναντήσω στο Rung Hill πριν μου επιτεθούν, ποτέ δεν πίστευα ότι μια ομάδα υγιών νεαρών αγοριών θα επιτεθεί σε ένα κορίτσι με ειδικές ανάγκες. Μου ζήτησαν να τους φιλήσω τα πόδια και να τους παρακαλέσω να σταματήσουν να μου επιτίθενται».

Η αστυνομία του Πουκέτ φέρεται να ανοίγει ξανά την υπόθεση και να ερευνά το περιστατικό, καθώς και να διερευνήσει ποιος τράβηξε και έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο.

Το Phuket Express σημειώνει ότι αυτή είναι η δεύτερη πρόσφατη περίπτωση στο Πουκέτ που περιλαμβάνει βίντεο εκφοβισμού και viral βίντεο μεταξύ εφήβων που έχουν προκαλέσει έντονη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το πώς να λυθεί το πρόβλημα. Για την προηγούμενη ιστορία, κάντε κλικ εδώ. Η προηγούμενη ιστορία επιλύθηκε επίσης ΕΔΩ.

Τέλος, Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ μιλούν για το πρόβλημα του εκφοβισμού εδώ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.