Οι Ινδοί οδηγούν τον δρόμο για την ανάκαμψη του τουρισμού του Πουκέτ με τον μεγαλύτερο αριθμό αφίξεων από τότε που έπεσε το Test and Go

Πουκέτ -

  Οι Ινδοί τουρίστες είναι το νούμερο ένα στις αφίξεις τουριστών στο Πουκέτ με συνολικό αριθμό 12,200 αφότου το μη δημοφιλές πρόγραμμα Test and Go καταργήθηκε την 1η Μαΐου, λέει το Phuket Immigration.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ Immigration ανέφερε τα τρέχοντα στατιστικά στοιχεία αφίξεων στις 18 Μαΐουth. Ο αριθμός των Ινδών υπηκόων που έφτασαν στο Πουκέτ από την 1η Μαΐουst έως Μάιο 18th, το 2022 είναι 12,200, που είναι μακράν το νούμερο ένα από κάθε ξένη χώρα.

Κατά σειρά, οι υπόλοιπες κορυφαίες χώρες αφίξεων:

Αυστραλός – 4,951

Σιγκαπούρης -3,615

Βρετανοί – 3,361

Ρωσικά – 2,389

Γερμανικά - 2,039

Μαλαισιανός – 1,985

Αμερικανός – 1,774

Σαουδική Αραβία – 1,715

Εμιράτα – 1,306

Η κ. Ratchadaphon Oin, διευθύντρια του γραφείου Τουρισμού και Αθλητισμού του Πουκέτ, δήλωσε στο Phuket Express, «Περιμένουμε ότι φέτος θα επισκέπτονται συνολικά πέντε εκατομμύρια ξένους τουρίστες, με την Ινδία να είναι πιθανότατα το μεγαλύτερο ποσό, εκτός εάν αλλάξουν οι συνθήκες στην Κίνα ή Ρωσία. Θα είναι περίπου το πενήντα τοις εκατό της συνολικής τουριστικής μας βελτίωσης σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια πριν από την πανδημία Covid-19».

«Από την 1η Μαΐουst Υπάρχουν έως και 3,000 τουρίστες που φτάνουν στο Πουκέτ την ημέρα, οι περισσότεροι από την Ινδία. Από την 1η έως τις 17 Μαΐου συνολικά 45,806 διεθνείς επιβάτες έφτασαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ με 413 διεθνείς πτήσεις. Τουλάχιστον 200,000 ξένοι τουρίστες έχει προγραμματιστεί να φτάσουν στο Πουκέτ αυτόν τον μήνα και αναμένουμε από την Ινδία να συνεχίσει να πρωτοπορεί».

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.