Άγνωστος αλλοδαπός οδηγός γλίτωσε τραυματισμούς αφού έπεσε με SUV σε δέντρο στο Thalang του Πουκέτ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Magic Eyes Phuket

Thalang, Phuket -

  Ένας άγνωστος αλλοδαπός οδηγός γλίτωσε τους τραυματισμούς αφού το SUV του προσέκρουσε σε δέντρο και αργότερα έπιασε φωτιά στην περιοχή Thalang.

Τα σωστικά συνεργεία ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στις 8:45 π.μ. σήμερα το πρωί (19 Μαΐουth) στην οδό Thep Kasattri κοντά στην παραλία Sai Kaew στην υποπεριοχή Mai Khao.

Τα σωστικά συνεργεία έφτασαν στο σημείο και βρήκαν ένα καμένο μαύρο SUV βυθισμένο σε δέντρο. Τα σωστικά συνεργεία έσβησαν γρήγορα τη φωτιά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Magic Eyes Phuket

Ο άγνωστος άνδρας αλλοδαπός οδηγός φέρεται να είχε δραπετεύσει από το SUV πριν πιάσει φωτιά. Δεν τραυματίστηκε.

Προς το παρόν, η αστυνομία του Thalang δεν θα ασκήσει κατηγορίες, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.