συγχαρητήρια!!! Ένας 19χρονος από το Πουκέτ κερδίζει χρυσό μετάλλιο στο Ταεκβοντό στους 31ους Αγώνες SEA

Ταϊλάνδη-

  Ένας νεαρός άνδρας από το Πουκέτ κέρδισε ένα χρυσό μετάλλιο στο Ταεκβοντό στους 31ους Αγώνες SEA (Νοτιοανατολική Ασία) στο Βιετνάμ που διεξάγονται αυτή τη στιγμή στο Ανόι.

Ο κ. Tanakrit Yodrak, ή Haman, 19χρονος από το Πουκέτ κέρδισε ένα χρυσό μετάλλιο στον αγώνα Taekwondo.

Εν τω μεταξύ, η κα Ornwipa Innurak από το Πουκέτ και η ομάδα της από την Ταϊλάνδη κέρδισαν ένα χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα ξιφασκίας γυναικών με σπαθί.

Συγχαρητήρια και στους δύο!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.