Νεαρή, άγρια ​​γάτα λεοπάρδαλης πεθαίνει τραγικά αφού βρέθηκε τραυματισμένη και παρασχέθηκε θεραπεία στο Thalang του Πουκέτ

Πουκέτ -

  Μια νεαρή, άγρια ​​γάτα λεοπάρδαλης πέθανε τραγικά σήμερα το πρωί αφού υπέκυψε σε σοβαρά τραύματα στην περιοχή Thalang.

Ο διευθυντής του Κέντρου Εκπαίδευσης Φύσης και Άγριας Ζωής Khao Phra Thaeo, κ. Pongchart Chuahom, είπε στο Phuket Express σήμερα το πρωί, «Χθες (18 Μαΐουth) παραλάβαμε τη γάτα λεοπάρδαλη από κατοίκους της περιοχής Thep Kasattri. Είπαν ότι η γάτα λεοπάρδαλη βρέθηκε κοντά σε έναν φράχτη της μη κυνηγετικής περιοχής Khao Phra Thaeo στην υποσυνοικία Thep Kasattri».

«Ήταν μια νεαρή, περίπου τριών μηνών, αρσενική γάτα λεοπάρδαλη που είχε τραυματιστεί. Οι κτηνίατροι μας πραγματοποίησαν ακτινογραφία στη γάτα λεοπάρδαλη και εντόπισαν ότι είχε σπασμένη κάτω σπονδυλική στήλη. Τα δύο πίσω πόδια του δεν μπορούσαν να κινηθούν ή να ανταποκριθούν. Προσφέραμε την καλύτερη περιποίηση που μπορούσαμε σε αυτή τη λεοπάρ γάτα». δήλωσε ο Pongchart.

«Δυστυχώς, ο γάτος λεοπάρδαλης πέθανε νωρίς σήμερα το πρωί λόγω επιπλοκών από τα τραύματά του και τη συνολική αδυναμία του», κατέληξε ο Pongchart.

Το Phuket Express σημείωσε ότι η γάτα λεοπάρδαλη είναι ένα άγριο ζώο που έχει καταχωριστεί ως προστατευόμενο ζώο από το νόμο στην Ταϊλάνδη, αν και θεωρείται αρκετά κοινό σε πολλές περιοχές σε όλη τη χώρα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.