Η Patong προειδοποιεί τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις ότι δεν επιτρέπονται τα πυροτεχνήματα και τα πλωτά φανάρια

Πατόνγκ, Πουκέτ –

  Ο Δήμος Πατόνγκ έχει προειδοποιήσει το κοινό ότι δεν επιτρέπονται πυροτεχνήματα ή πλωτά φανάρια για οποιαδήποτε εκδήλωση, εκτός εάν δοθεί ειδική έγκριση από αξιωματούχους της Πατόνγκ, με αυστηρή επιβολή τιμωρίας.

Ο Δήμος Πατόνγκ σήμερα (18 Μαΐου) ανακοίνωσε ότι «Οποιοδήποτε είδος πυροτεχνημάτων ή πλωτά φανάρια ΔΕΝ επιτρέπονται σε καμία περιοχή της Πατόνγκ».

«Οποιαδήποτε παράβαση μπορεί να οδηγήσει σε φυλάκιση έως και τριών ετών ή πρόστιμο έως 60,000 μπατ ή και στα δύο. ”

Το Phuket Express σημειώνει ότι δεν είναι απολύτως σαφές τι οδήγησε στην προειδοποίηση, αλλά ο κανόνας ισχύει για μεγάλο χρονικό διάστημα και εφαρμόζεται ιδιαίτερα γύρω από το Loy Krathong κάθε χρόνο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια και το Τσονμπούρι, με έμφαση στη μετάφραση από τα Ταϊλανδέζικα στα Αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.