ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ένα 11χρονο κορίτσι φέρεται να δέχεται επίθεση σε βίντεο από μεγαλύτερους συμμαθητές για να του δοθεί βοήθεια από το Γραφείο Δικαιοσύνης του Πουκέτ  

Πουκέτ -

  Ένα 11χρονο κορίτσι που φέρεται να δέχτηκε επίθεση από πολλούς μεγαλύτερους συμμαθητές του, το οποίο στη συνέχεια βιντεοσκοπήθηκε και κοινοποιήθηκε σε ένα viral βίντεο μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με πληροφορίες θα δοθεί βοήθεια από το Γραφείο Δικαιοσύνης του Πουκέτ.

Πρώτα, οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Μια μητέρα στην περιοχή του Πουκέτ υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία στις αρχές επιβολής του νόμου μετά την επίθεση στην 11χρονη κόρη της στο σπίτι της στην υποπεριφέρεια Wichit, στην περιοχή Mueang Phuket, από τρία 15χρονα κορίτσια από το ίδιο σχολείο. Η επίθεση κινηματογραφήθηκε και κοινοποιήθηκε από ένα τέταρτο κορίτσι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να γίνει viral και να τεθεί υπόψη της μητέρας και των αρχών επιβολής του νόμου.

Τέσσερα έφηβα κορίτσια αντιμετωπίζουν νομικές κατηγορίες για μια βάναυση επίθεση σε ένα ανυπεράσπιστο 11χρονο κορίτσι από το Πουκέτ που γυρίστηκε και στη συνέχεια έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οδηγώντας σε έντονες συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης σχετικά με τον εκφοβισμό μεταξύ νέων.

Τώρα, για την πιο πρόσφατη ενημέρωση:

Ο διευθυντής του Γραφείου Δικαιοσύνης του Πουκέτ, κ. Payoongsak Kalamit, είπε στο Phuket Express σήμερα το πρωί, 17 Μαΐου 2022, «Επικοινωνήσαμε με τους γονείς του θύματος και τους ενημερώσαμε ότι έχουν το δικαίωμα να λάβουν αποζημίωση από το νόμο, εάν το θύμα δεν ήταν εμπλέκεται σε οτιδήποτε παράνομο ή προκάλεσε το περιστατικό που καταγράφηκε σε βίντεο».

Ο Payoongsak έδωσε επίσης συμβουλές στους υπόπτους και στους γονείς τους.

«Τα παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν κάνοντας κάτι που κάποιοι θεωρούν σχετικά μικρά, λανθασμένα πράγματα και να το απορρίψουν ως «παρτίδες» ή «απλώς να είναι παιδιά», αλλά όταν μεγαλώσουν θα μπορούσε να οδηγήσει σε μεγαλύτερο έγκλημα. Η χώρα μας χρειάζεται καλά παιδιά για να αναπτύξει τη χώρα στο μέλλον. Η βία δεν μπορεί να λύσει προβλήματα. Στην πραγματικότητα, κάνει τα πράγματα χειρότερα».

Η επίθεση στο νεαρό κορίτσι, σημειώνει το Phuket Express, οδήγησε σε μια ευρεία συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τον εκφοβισμό μεταξύ των νέων, ιδιαίτερα στα σχολεία, και πώς οι γονείς, οι δάσκαλοι και τα παιδιά θα μπορούσαν να συνεργαστούν για να αποτρέψουν αυτό το πρόβλημα.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, οι αρμόδιες υπηρεσίες επιβολής του νόμου φέρεται να άσκησαν κατηγορίες στους υπόπτους που θα αποστέλλονταν στο δικαστήριο ανηλίκων. Οι γονείς των υπόπτων αρνήθηκαν, μέχρι στιγμής, να μιλήσουν στον συνδεδεμένο Τύπο της Ταϊλάνδης σχετικά με τις εικαζόμενες κατηγορίες ή το viral βίντεο, ακόμη και όταν ένα επιπλέον φερόμενο θύμα έχει εμφανιστεί.

Οι γονείς του 11χρονου κοριτσιού συνεχίζουν να δηλώνουν ότι η κόρη τους δεν έκανε τίποτα κακό και δέχθηκε bullying και επίθεση από τους μεγαλύτερους έφηβους χωρίς λόγο, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσουν να ασκούν κατηγορίες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.