Viral βίντεο κοινωνικής δικτύωσης με ένα 11χρονο κορίτσι που δέχεται επίθεση από μεγαλύτερους συμμαθητές στο Πουκέτ, οδηγεί στη μητέρα που υποβάλλει αναφορά στην αστυνομία, ζητώντας δικαιοσύνη

Wichit -

Μια μητέρα στην περιοχή του Πουκέτ υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία στις αρχές επιβολής του νόμου μετά την επίθεση στην 11χρονη κόρη της στο σπίτι της στην υποπεριφέρεια Wichit, στην περιοχή Mueang Phuket, από τρία 15χρονα κορίτσια από το ίδιο σχολείο.

Ένα βίντεο με μια νεαρή κοπέλα που δέχτηκε επίθεση από τρία μεγαλύτερα κορίτσια τον περασμένο μήνα, που δημοσιεύτηκε σε προσωπικό Facebook έγινε viral στα social media της Ταϊλάνδης πρόσφατα.

Η κυρία Sansanee Klahan, 37 ετών, μητέρα του 11χρονου κοριτσιού (το όνομα του κοριτσιού αποκαλύφθηκε λόγω ανήλικης ηλικίας) υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία του Wichit αφού είδε το βίντεο να μοιράζεται ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Sansanee είπε στην αστυνομία του Wichit, «Στις 24 Απριλίουth, η κόρη μου ήταν μόνη στο σπίτι μας. Τέσσερα κορίτσια, συμμαθήτριες, ήρθαν στο σπίτι και ισχυρίστηκαν ότι ήθελαν να κάνουν παρέα με την κόρη μου. Ωστόσο, μόλις η κόρη μου τους άφησε να μπουν μέσα, τρία κορίτσια επιτέθηκαν στην κόρη μου ενώ το τέταρτο κορίτσι ηχογράφησε ένα βίντεο».

«Στο βίντεο κλιπ η κόρη μου δεχόταν επανειλημμένα μπουνιές και κλωτσιές ενώ ήταν ξαπλωμένη στο έδαφος και τους παρακαλούσε να σταματήσουν. Τα τέσσερα κορίτσια απείλησαν την κόρη μου και είπαν ότι αν έλεγε στους γονείς της θα τη σκοτώσουν». εξήγησε ο Sansanee.

«Δεν ήξερα για αυτό το περιστατικό μέχρι που το βίντεο έγινε viral στα social media αυτή την εβδομάδα. Αυτά τα τέσσερα κορίτσια είναι 15χρονα στο ίδιο σχολείο. Η κόρη μου λέει ότι δεν τους έκανε τίποτα κακό και δέχθηκε bullying χωρίς λόγο». κατέληξε ο Sansanee.

Το Phuket Express είδε το viral βίντεο που φαίνεται να επιβεβαιώνει τις δηλώσεις του Sansanee. Λόγω του βίαιου περιεχομένου του βίντεο και του γεγονότος ότι εμπλέκονται ανήλικοι, ωστόσο, το βίντεο δεν θα αναρτηθεί σε αυτό το άρθρο.

Το περιστατικό οδήγησε σε εκτεταμένη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης σχετικά με τον σχολικό εκφοβισμό και ποια μέτρα μπορούν να ληφθούν για να αποτραπεί αυτό που πολλοί λένε ότι είναι σημαντικό πρόβλημα.

Σήμερα, (16 Μαΐουth), η αστυνομία του Wichit καλεί τα τέσσερα κορίτσια και τους γονείς τους για ανάκριση σε τοπικό αστυνομικό τμήμα προτού αποφασίσουν εάν θα απαγγελθούν επίσημες νομικές κατηγορίες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.