ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τέσσερις έφηβες που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για βιντεοεπίθεση ενός 11χρονου κοριτσιού από το Πουκέτ, εμφανίζεται ένα ακόμη θύμα

Wichit, Mueang Phuket –

Τέσσερα έφηβα κορίτσια αντιμετωπίζουν νομικές κατηγορίες για μια βάναυση επίθεση σε ένα ανυπεράσπιστο 11χρονο κορίτσι από το Πουκέτ που γυρίστηκε και στη συνέχεια έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οδηγώντας σε έντονες συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης σχετικά με τον εκφοβισμό μεταξύ νέων.

Πρώτον, ο προηγούμενος αγory:

Μια μητέρα στην περιοχή του Πουκέτ υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία στις αρχές επιβολής του νόμου μετά την επίθεση στην 11χρονη κόρη της στο σπίτι της στην υποπεριφέρεια Wichit, στην περιοχή Mueang Phuket, από τρία 15χρονα κορίτσια από το ίδιο σχολείο. Η επίθεση κινηματογραφήθηκε και κοινοποιήθηκε από ένα τέταρτο κορίτσι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να γίνει viral και να τεθεί υπόψη της μητέρας και των αρχών επιβολής του νόμου.

Σήμερα, (16 Μαΐουth), οι γονείς των τεσσάρων 15χρονων κοριτσιών παρουσιάστηκαν στην αστυνομία του Wichit. Μία από τις μεγαλύτερες αδερφές του κοριτσιού, το όνομα της οποίας δεν έγινε γνωστό από τις αρχές επιβολής του νόμου, είπε ότι η μικρότερη αδερφή της δεν απείλησε να σκοτώσει το 11χρονο κορίτσι, όπως δήλωσε το θύμα.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Wichit, συνταγματάρχης Pratueng Phonmana, είπε στο Phuket Express, «Προχωρήσαμε και ασκήσαμε κατηγορίες εναντίον των τεσσάρων κοριτσιών για επίθεση σε άλλους προκαλώντας βλάβη στο σώμα και το μυαλό. Θα αναφέρουμε την υπόθεση στο Δικαστήριο Ανηλίκων και Οικογενειών του Πουκέτ».

Εν τω μεταξύ, ένας άλλος γονέας που δεν κατονομάζεται με τη 13χρονη κόρη τους κατέθεσαν αναφορά στην αστυνομία του Wichit και σήμερα το απόγευμα, 16 Μαΐου. Είπαν ότι η κόρη τους δέχθηκε επίθεση από την ίδια ομάδα κοριτσιών με ένα βίντεο κλιπ και θέλουν επίσης να απαγγείλουν κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι αυτή ήταν τακτική συμπεριφορά από την ομάδα των φερόμενων υπόπτων.

Τα ονόματα των υπόπτων, λόγω ανήλικων, κρατήθηκαν από τις διωκτικές αρχές.

Επιπλέον, οι γονείς των υπόπτων αρνήθηκαν να μιλήσουν με τα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης για την υπόθεση μέχρι την ώρα του Τύπου. Το Phuket Express σημειώνει ότι οι γονείς έχουν επικριθεί έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη σιωπή τους μέχρι στιγμής.

Το βίντεο παραμένει ευρέως κοινοποιημένο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης, ωστόσο, λόγω βίαιου περιεχομένου και συμπερίληψης ανηλίκων, το Phuket Express δεν θα κοινοποιήσει το κλιπ για λόγους συντακτικής πολιτικής.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.