Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Ο εξαφανισμένος Γερμανός τουρίστας κυριαρχεί στα μέσα ενημέρωσης του Πουκέτ, αλλά βρέθηκε με ασφάλεια σήμερα και πολλά άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας στο Πουκέτ, από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 έως την Κυριακή 15 Μαΐου 2022.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

1. Μια 76χρονη Γερμανίδα τουρίστας χάθηκε από ξενοδοχείο στην περιοχή Thalang και αρμόδια τουριστικά γραφεία την αναζητούν και ζητούν τη βοήθεια του κοινού. (ΒΡΕΘΗΚΕ σήμερα το πρωί, ζωντανός, αδύναμος, αλλά συνολικά καλά)

Η κυρία Μπάρμπαρα, 76 ετών, έχει εξαφανιστεί από ένα ξενοδοχείο στην υποσυνοικία Μάι Κάο από τις 9 Μαΐουth 2022.

76χρονος Γερμανός τουρίστας αγνοούμενος από ξενοδοχείο στο Thalang, οι αρμόδιες υπηρεσίες ζητούν βοήθεια

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 76χρονο αγνοούμενο Γερμανό τουρίστα στο Thalang του Πουκέτ, ο οποίος πιστεύεται ότι πάσχει από τη νόσο του Αλτσχάιμερ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αγνοούμενος 76χρονος Γερμανός τουρίστας εθεάθη τελευταία φορά στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης να περπατά στον τοπικό δρόμο στο Mai Khao, Thalang

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τώρα η έρευνα έξι ημερών για έναν εξαφανισμένο 76χρονο Γερμανό τουρίστα με προβλήματα μνήμης επεκτάθηκε στο Πουκέτ

Βρέθηκε ζωντανός αλλά αδύναμος σε ένα ρηχό κανάλι γλυκού νερού κοντά στο Εθνικό Πάρκο Sirinat στην περιοχή Thalang σήμερα το πρωί (16 Μαΐου)!

2. Μια 62χρονη γιαγιά κάλεσε τον Τύπο για βοήθεια αφού το 12χρονο αγόρι της στην περιοχή Thalang τυφλώθηκε αφού φέρεται να έλαβε μια δεύτερη δόση του εμβολίου Covid-19, σύμφωνα με την ίδια. Εν τω μεταξύ, κορυφαίοι γιατροί του Πουκέτ επιβεβαίωσαν ότι η τύφλωση του αγοριού, σύμφωνα με αυτούς, ΔΕΝ οφείλεται σε εμβόλιο Covid-19.

Η ιστορία συγκλόνισε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης, ωστόσο, γιατροί από όλη την Ταϊλάνδη απάντησαν γρήγορα, δηλώνοντας ότι, ενώ το περιστατικό ήταν ατυχές, δεν είχε καμία σχέση με τα εμβόλια Covid-19 και ότι, σύμφωνα με αυτούς, τα εμβόλια ήταν ασφαλή και αποτελεσματικά.

Ωστόσο, ο κυβερνήτης του Πουκέτ μετέφερε προσωπικά το αγόρι στο νοσοκομείο Siriraj της Μπανγκόκ για θεραπεία για να προσπαθήσει να αποκαταστήσει την όρασή του.

 

Οι γιατροί του Πουκέτ αναφέρουν ότι ένα 12χρονο αγόρι που τυφλώθηκε ΔΕΝ ήταν από εμβόλιο Covid-19, μετά από ιογενή ιστορία

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ฺฺΑγόρι που τυφλώθηκε από βακτηριακή μόλυνση στο Πουκέτ μετά από ιογενή ιστορία έλαβε κρατική βοήθεια και υποστήριξη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο κυβερνήτης του Πουκέτ μεταφέρει προσωπικά το τυφλό αγόρι που εμπλέκεται σε viral ιστορία στο νοσοκομείο Siriraj στην Μπανγκόκ

3. Μια γυναίκα κηρύχθηκε νεκρή μετά από επίθεση από τα σκυλιά του αδερφού της σε ένα σπίτι στην περιοχή Thalang στις 10 Μαΐουth.

Η κυρία Sarinrat Laongpanitchakun, 38 ετών, βρέθηκε να αιμορραγεί βαριά σε ένα μπαλκόνι μπροστά από το σπίτι. Βρέθηκαν περίπου τρία βαριά τραύματα στον λαιμό της στην αριστερή πλευρά που πιθανότατα ήταν από κυνόδοντες. Το Phuket Express στέλνει τα συλλυπητήριά μας στους φίλους και την οικογένειά της.

Γυναίκα πεθαίνει μετά από επίθεση στο Thalang του Πουκέτ από τα σκυλιά του αδερφού της

4. Το Πουκέτ αναμένει να παράγει περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο μπατ κατά τη διάρκεια του τρέχοντος τετραήμερου Σαββατοκύριακου διακοπών, λέει το γραφείο TAT του Πουκέτ.

Η κα Nantasiri Ronsiri, διευθύντρια του Γραφείου Τουριστικής Αρχής της Ταϊλάνδης (TAT) στο Πουκέτ είπε ότι από τις 13 Μαΐου έως τις 16 Μαΐου, μια μεγάλη αργία, η πόλη παρήγαγε περίπου 1.8 δισεκατομμύρια μπατ.

Το Πουκέτ αναμένει να δημιουργήσει πάνω από ένα δισεκατομμύριο μπατ κατά τη διάρκεια του τετραήμερου σαββατοκύριακου διακοπών

5. Η Πατόνγκ και οι τουριστικές πόλεις, συμπεριλαμβανομένης της Πατάγια, χρειάζονται «ειδική χωροθέτηση» με χώρους νυχτερινής διασκέδασης ανοιχτούς μέχρι τις 4 π.μ., αλλά οι επιχειρηματίες της νυχτερινής διασκέδασης πρέπει να πληρώσουν περισσότερους φόρους, σύμφωνα με τον «Prab Keesin», έναν εξέχοντα επιχειρηματία της Patong.

Οι φορείς νυχτερινής διασκέδασης στις ειδικές ζώνες πρέπει επίσης να πληρώσουν περισσότερους φόρους, καθώς θα έχουν περισσότερα οφέλη, δήλωσε ο Prab Keesin.

Η Πατόνγκ και οι τουριστικές πόλεις, συμπεριλαμβανομένης της Πατάγια, χρειάζονται «ειδικές ζώνες» με χώρους νυχτερινής διασκέδασης ανοιχτούς μέχρι τις 4 το πρωί, αλλά πρέπει να πληρώσουν περισσότερο φόρο, προτείνει ο «Prab Keesin», επιχειρηματίας της Πατόνγκ

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.