Ο αγνοούμενος 76χρονος Γερμανός τουρίστας που αγνοείται από τις 9 Μαΐου στο Πουκέτ βρέθηκε ζωντανός αλλά αδύναμος σε ένα κανάλι στο Εθνικό Πάρκο Sirinat

Sakoo, Thalang -

Ένας αγνοούμενος 76χρονος Γερμανός τουρίστας βρέθηκε ζωντανός αλλά αδύναμος σε ένα ρηχό κανάλι στο Εθνικό Πάρκο Sirinat σήμερα το πρωί από ομάδα διασωστών (16 Μαΐου) στην περιοχή Thalang.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένας 76χρονος Γερμανός τουρίστας με ιατρικά προβλήματα που σχετίζονται με απώλεια μνήμης αγνοείται τώρα στο Πουκέτ για περισσότερες από πέντε ημέρες, από τις 9 Μαΐου. Η αναζήτηση επεκτάθηκε στο εθνικό πάρκο Sirinat.

https://thephuketexpress.com/2022/05/14/update-now-six-day-search-for-a-missing-76-year-old-german-tourist-with-memory-issues-expanded-in-phuket/

Μετά από έρευνα οκτώ ημερών, η κα Barbara Lange, 76, από τη Γερμανία, βρέθηκε ζωντανή από αξιωματικούς του εθνικού πάρκου ξαπλωμένη σε ένα μικρό ρηχό κανάλι γλυκού νερού στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου Sirinat στις 11:30 π.μ. Ήταν κρύα, ταραγμένη και αδύναμη. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο για ιατρική αξιολόγηση, αλλά αναμένεται να αναρρώσει.

Η κα Λανγκ πάσχει από προβλήματα απώλειας μνήμης και είναι απίθανο να μπορεί να θυμηθεί τη δοκιμασία της, αλλά η οικογένειά της και οι φίλοι της φέρεται να είναι εξαιρετικά ευγνώμονες σε ομάδες δεκάδων εθελοντών που έψαξαν την περιοχή του Εθνικού Πάρκου Sirinat για να την αναζητήσουν. Είχε εντοπιστεί να περπατά σε έναν δρόμο κοντά στο πάρκο την περασμένη εβδομάδα, οδηγώντας σε αξιωματούχους να κάνουν ζουμ στο πάρκο ως τοποθεσία αναζήτησης.

Η αναζήτηση της κυρίας Λανγκ την ακολούθησε πηγαίνοντας μια βόλτα και βγαίνοντας από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της στις 9 Μαΐου κοντά στην περιοχή Μάι Κάο. Είχε φτάσει στο Πουκέτ για διακοπές με την οικογένειά της στις 5 Μαΐου και σύμφωνα με πληροφορίες της άρεσε να πηγαίνει βόλτες, παρά τα προβλήματα απώλειας μνήμης.

Πριν από αυτό το πιο πρόσφατο περιστατικό, μάλιστα, είχε χαθεί για μικρό χρονικό διάστημα σε διαφορετική βόλτα, αλλά είχε βρεθεί γρήγορα από την τουριστική αστυνομία. Ήταν το δεύτερο περιστατικό, ωστόσο, που έγινε πρωτοσέλιδο στην Ταϊλάνδη.

Τα μέσα TPN θα παρέχουν οποιεσδήποτε περαιτέρω ενημερώσεις σχετικά με αυτό καθώς είναι διαθέσιμες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.