Συνεχίζονται οι έρευνες για τον γερμανό τουρίστα που δηλώθηκε αγνοούμενος από το ξενοδοχείο του Πουκέτ από την περασμένη Δευτέρα

Πουκέτ -

Η έρευνα συνεχίστηκε για επτά συνεχόμενες ημέρες για μια Γερμανίδα τουρίστρια που έπασχε από Αλτσχάιμερ, η οποία φέρεται να έφυγε από το ξενοδοχείο της στην περιοχή Thalang και δεν επέστρεψε από την περασμένη Δευτέρα, 9 Μαΐου.

Στελέχη από αρμόδια τμήματα αναπτύχθηκαν για να αναζητήσουν την 76χρονη τουρίστα, η οποία ταυτοποιήθηκε ως η κα Barbara Elisabeth Monika Glag Lange, η οποία αγνοήθηκε από το ξενοδοχείο της τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η έρευνα ακολούθησε τα ίχνη της γυναίκας που εθεάθη σε πλάνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης να φορά ένα μπλε σακάκι, ένα λευκό πουκάμισο και ένα μαύρο παντελόνι και να περπατά κατά μήκος της παραλίας Mai Khao και της παραλίας Nai Yang.

Ο αναπληρωτής κυβερνήτης του Πουκέτ Πιτσέ Παναφόνγκ είπε ότι ο τουρίστας έφτασε στο Πουκέτ στις 5 Μαΐου και φέρεται να είχε φύγει μόνος του από το ξενοδοχείο στην υποσυνοικία Μάι Κάο για πρώτη φορά, αλλά τον μετέφερε με ασφάλεια ένας αξιωματούχος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το προσωπικό του ξενοδοχείου και πλάνα CCTV, η κυρία Λανγκ είχε περπατήσει στα νότια του ξενοδοχείου μέσα από την περιοχή της υποπεριφέρειας Σα Κου. Ως εκ τούτου, οι αρχές χωρίστηκαν στη συνέχεια σε ομάδες και ερευνούσαν τις περιοχές τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα. Για την επιχείρηση σήμερα αναπτύχθηκε και ελικόπτερο διάσωσης. Οι αρχές επέμειναν να ψάξουν μέχρι να βρεθεί ο τουρίστας.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.