Ρουμάνος τουρίστας πέφτει νεκρός από τον καταρράκτη Na Mueang ενώ έβγαζε φωτογραφίες στο Koh Samui χθες το απόγευμα

Surat Thani -

Μια 23χρονη Ρουμάνα τουρίστρια έπεσε μέχρι θανάτου από γκρεμό στον καταρράκτη Na Mueang στο Koh Samui, Surat Thani, χθες το απόγευμα, 14 Μαΐου.

Η αστυνομία του Σαμούι έσπευσε στον καταρράκτη Na Muang γύρω στις 3:00 μ.μ. αφού ειδοποιήθηκε για το περιστατικό αλλοδαπής τουρίστριας που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση από τα βράχια στο τέταρτο επίπεδο του καταρράκτη.

Δυστυχώς, η γυναίκα διαπιστώθηκε ο θάνατός της όταν έφτασαν οι αστυνομικοί και οι διασώστες. Όπως είπε ο φίλος της, ταξίδευε με δύο από τους άντρες φίλους της και γλίστρησε ενώ έβγαζε φωτογραφίες.

Έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της σε βράχο στο δεύτερο επίπεδο, προκαλώντας μεγάλα τραύματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της. Οι φίλοι της προσπάθησαν να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες περιμένοντας τη βοήθεια των αστυνομικών αλλά δεν κατάφεραν να της σώσουν τη ζωή.

Οι αξιωματούχοι πέρασαν περισσότερες από 5 ώρες βγάζοντας το σώμα της έξω από τη σκηνή προτού το μεταφέρουν στο νοσοκομείο Koh Samui για νεκροψία, ενώ και οι δύο φίλες της θα ανακρίνονταν για το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα Samui.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/