Το Πουκέτ φιλοξενεί το «Phuket Bike Week 2022» για τους λάτρεις των μεγάλων ποδηλάτων και του κινητήρα

Πουκέτ -

Το Πουκέτ φιλοξένησε την εκδήλωση «Phuket Bike Week 2022, New Normal Ride Together» μεταξύ 13 και 15 Μαΐου για να τονώσει τους τουριστικούς τομείς και την εγχώρια οικονομία, αναμένοντας να αποφέρει περισσότερα από 200 εκατομμύρια μπατ.

Ο Natee Ratchakitprakarn, Πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, προήδρευσε της τελετής έναρξης στο Playyard Phuket, στην περιοχή Thalang, το Σάββατο 14 Μαΐου.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν περισσότεροι από 20,000 ποδηλάτες και περισσότερα από 2,000 ποδήλατα από όλες τις περιοχές της Ταϊλάνδης, της Σιγκαπούρης, της Μαλαισίας, της Ιαπωνίας, της Καμπότζης και του Βιετνάμ και για τις τρεις ημέρες της εκδήλωσης.

Ο Wittaya Singkala, Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ένωσης Ποδηλασίας του Πουκέτ, είπε ότι η δραστηριότητα στόχευε στην προώθηση του τουρισμού με ποικιλομορφία και δημιουργικότητα, καθώς και την κουλτούρα των μεγάλων ποδηλάτων και μηχανών. Οι συμμετέχοντες μπορούν επίσης να απολαύσουν την ομορφιά της θάλασσας και των παραλιών του Πουκέτ, ενώ παράλληλα ενισχύουν τον ποιοτικό τουρισμό και αναδεικνύουν τον τουρισμό παγκόσμιας κλάσης.

Σημαντικό μέρος της ομάδας των μεγαλοαναβατών ποδηλάτων θεωρείται ότι ξοδεύει πολλά χρήματα, γεγονός που συμβάλλει στην τόνωση του τουρισμού στη μετά τον Covid περίοδο. Αναμένεται ότι θα μπορούσαν να παράγουν περισσότερα από 200 εκατομμύρια μπατ για να αναζωογονήσουν την οικονομία του Πουκέτ και των κοντινών επαρχιών.

Ο αναπληρωτής κυβερνήτης του Πουκέτ, Pichet Panaphong, δήλωσε ότι η «Εβδομάδα ποδηλασίας του Πουκέτ 2022» διοργανώνεται στο πλαίσιο συνεργασίας στους τουριστικούς τομείς του Πουκέτ. Όχι μόνο η εκδήλωση θα τονώσει τον τουρισμό στο Πουκέτ μακροπρόθεσμα, αλλά η τριήμερη εκδήλωση ενισχύει επίσης τις φιλίες και τις σχέσεις μεταξύ τουριστών που αγαπούν τις μεγάλες μοτοσικλέτες από όλο τον κόσμο.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.