Τουλάχιστον 6,000 τουρίστες θα συμμετάσχουν στο επερχόμενο πάρτι της Πανσέληνου στο νησί Pha-Ngan στο Surat Thani, λένε οι τουριστικοί φορείς

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Δημοσίευση σήμερα

Surat Thani -

  Αναμένεται ότι τουλάχιστον 6,000 τουρίστες θα συμμετάσχουν στο επόμενο πάρτι της Πανσέληνου στο νησί Pha-Ngan στην επαρχία Surat Thani στις 16 Μαΐουth 2022.

Ο κ. Tawit Somwang, πρόεδρος των τουριστικών εταιρειών Rin Beach είπε στους δημοσιογράφους των μέσων ενημέρωσης του TPN, «Αυτό το επερχόμενο πάρτι της Πανσελήνου θα είναι υπό την έννοια του «Back to the Roots». Αναμένουμε ότι περίπου 6,000 με 7,000 τουρίστες θα συμμετάσχουν στο πάρτι. Ωστόσο, δεν θα είναι περισσότεροι από 10,000 τουρίστες, καθώς είναι ακόμα η χαμηλή περίοδος και εξακολουθούν να υπάρχουν κάποια εμπόδια στον διεθνή τουρισμό, όπως το Thailand Pass, που αποθαρρύνουν ορισμένους πιθανούς επισκέπτες. Το επόμενο πλήρες πάρτι μετά τις 16 Μαΐου θα είναι τον επόμενο μήνα στις 14 Ιουνίουth. "

Η κα Nantawan Siripokkapan, διευθύντρια του γραφείου της Τουριστικής Αρχής της Ταϊλάνδης Surat Thani είπε σε συνδεδεμένα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης, «Κατά τη διάρκεια αυτών των μεγάλων διακοπών από τις 13 Μαΐουth έως Μάιο 16th Υπάρχουν 53,541 τουρίστες που επισκέπτονται το Surat Thani, από τους οποίους 36,721 είναι Ταϊλανδοί και 16,820 ξένοι».

«Τα ποσοστά κρατήσεων σε ξενοδοχεία και θέρετρα είναι 39.76 τοις εκατό, δηλαδή περίπου 2.61 ημέρες. Το συνολικό εισόδημα θα είναι περίπου 484.77 εκατομμύρια μπατ από τα οποία τα 295.32 εκατομμύρια μπατ προέρχονται από Ταϊλανδούς τουρίστες ενώ τα 189.45 εκατομμύρια μπατ είναι από ξένους τουρίστες. Κάθε άτομο ξοδεύει περίπου 3,145.49 μπατ για τους Ταϊλανδούς τουρίστες και 3,797.51 μπατ για τους ξένους τουρίστες». δήλωσε ο Nantawan.

«Πολλοί παράγοντες που προσελκύουν τουρίστες στο Surat Thani είναι τουριστικές εκδηλώσεις και προωθητικές ενέργειες όπως «Παίζοντας γκολφ στο Surat» και «Amazing Surat on Sale». Διάσημα γεγονότα και τουριστικά μέρη είναι το Πάρτι της Πανσέληνου στο νησί Pha-Ngan, το νησί Tao (νησί Nang Yuan), το φράγμα Ratchaprapa (φράγμα Chaew Lan) και το Εθνικό Πάρκο Khao Sok. πρόσθεσε ο Nantawan.

«Υπάρχουν περίπου 15 με 17 πτήσεις προς το νησί Σαμούι και 10 με 12 πτήσεις εκτελούνται επί του παρόντος τακτικά προς το Σουράτ Τάνι. Αυξήσαμε περισσότερα πλοία και ταχύπλοα από το νησί Samui στο νησί Pha-Ngan, το Catamaran από το Chumphon στο νησί Tao και το νησί Samui στο νησί Tao», πρόσθεσε η κ. Nantawan.

Τα μέσα ενημέρωσης TPN σημειώνουν ότι κατά τη διάρκεια του Covid-19 ορισμένοι επικριτές προέβλεψαν ότι τα πάρτι της Πανσέληνου δεν θα επέστρεφαν ποτέ μετά τον Covid-19, ωστόσο, φαίνεται ότι είχαν αποδειχθεί ότι έκαναν λάθος με την επανέναρξη των πάρτι και την αύξηση της συμμετοχής κάθε μήνα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.