ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τώρα η έρευνα έξι ημερών για έναν εξαφανισμένο 76χρονο Γερμανό τουρίστα με προβλήματα μνήμης επεκτάθηκε στο Πουκέτ

Πουκέτ -

  Ένας 76χρονος Γερμανός τουρίστας με ιατρικά προβλήματα που σχετίζονται με απώλεια μνήμης αγνοείται τώρα στο Πουκέτ για περισσότερες από πέντε ημέρες, από τις 9 Μαΐου. Η αναζήτηση επεκτάθηκε στο εθνικό πάρκο Sirinat.

Η πρώτη μας ιστορία:

Ένας 76χρονος Γερμανός τουρίστας χάθηκε από ξενοδοχείο στην περιοχή Thalang και αρμόδια τουριστικά πρακτορεία την αναζητούν και ζητούν τη βοήθεια του κοινού. 

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ:

Μια ομάδα αξιωματούχων στο Thalang με επικεφαλής τον αρχηγό της περιοχής Thalang Bancha Tanooin, την αστυνομία Thalang και άλλους συνέχισαν την έρευνά τους την Τετάρτη (11 Μαΐουth) στην υποπεριοχή Maikhao.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 76χρονο αγνοούμενο Γερμανό τουρίστα στο Thalang του Πουκέτ, ο οποίος πιστεύεται ότι πάσχει από τη νόσο του Αλτσχάιμερ

 Μια αγνοούμενη 76χρονη Γερμανίδα τουρίστρια εθεάθη τελευταία φορά σε πλάνα CCTV ενώ περπατούσε σε έναν τοπικό δρόμο στο Maikhao, Thalang.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αγνοούμενος 76χρονος Γερμανός τουρίστας εθεάθη τελευταία φορά στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης να περπατά στον τοπικό δρόμο στο Mai Khao, Thalang

Χθες (13 Μαΐουth) Μια ομάδα αξιωματούχων με επικεφαλής τον αρχηγό της περιοχής Thalang Bancha Tanooin, τον αρχηγό της αστυνομίας του Sakoo, συνταγματάρχη Kanchawit Poeprasit, και τον επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου Sirinat, κ. Panjapong Boonjan, συμμετείχαν στην έρευνα της πέμπτης ημέρας για την κ. Lange, την εξαφανισμένη τουρίστα.

Η έρευνα ξεκίνησε από τη βάση του λόφου στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου Sirinat και πάνω στον λόφο καθώς και σε παραλίες και περιοχές γύρω από κοντινά ξενοδοχεία όπου εθεάθη για τελευταία φορά σε πλάνα CCTV ενώ περπατούσε σε έναν τοπικό δρόμο στο Mai Khao .

Η πενθήμερη έρευνα από τότε που χάθηκε τη Δευτέρα (9 Μαΐου) απέτυχε μέχρι στιγμής. Ωστόσο, η έρευνα θα συνεχιστεί σήμερα σε απομακρυσμένες περιοχές του εθνικού πάρκου και θα περιλαμβάνει το χτένισμα περισσότερων πλάνα CCTV.

Όποιος την δει ή έχει πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε στο 062-8808112 για το Κέντρο Βοήθειας Τουριστών ή στο 084-079-6279 κ. Wichai. Αυτή απεικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.