ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αγνοούμενος 76χρονος Γερμανός τουρίστας εθεάθη τελευταία φορά στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης να περπατά στον τοπικό δρόμο στο Mai Khao, Thalang

Thalang -

  Μια αγνοούμενη 76χρονη Γερμανίδα τουρίστρια εθεάθη τελευταία φορά σε πλάνα CCTV ενώ περπατούσε σε έναν τοπικό δρόμο στο Maikhao, Thalang.

Πρώτον, Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ:

Ένας 76χρονος Γερμανός τουρίστας χάθηκε από ξενοδοχείο στην περιοχή Thalang και αρμόδια τουριστικά πρακτορεία την αναζητούν και ζητούν τη βοήθεια του κοινού.

76χρονος Γερμανός τουρίστας αγνοούμενος από ξενοδοχείο στο Thalang, οι αρμόδιες υπηρεσίες ζητούν βοήθεια

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ:

Μια ομάδα αξιωματούχων στο Thalang με επικεφαλής τον αρχηγό της περιοχής Thalang Bancha Tanooin, την αστυνομία Thalang και άλλους συνέχισαν την έρευνά τους την Τετάρτη (11 Μαΐουth) στην υποπεριοχή Maikhao.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 76χρονο αγνοούμενο Γερμανό τουρίστα στο Thalang του Πουκέτ, ο οποίος πιστεύεται ότι πάσχει από τη νόσο του Αλτσχάιμερ

Τώρα, για ενημέρωση:

Οι υπάλληλοι έχουν ελέγξει πλάνα CCTV από ένα κοντινό ξενοδοχείο. Διαπίστωσαν ότι η κυρία Λανγκ, η αγνοούμενη τουρίστρια που υποφέρει επίσης από ιατρικά προβλήματα που επηρεάζουν τη μνήμη της, εθεάθη για τελευταία φορά σε πλάνα CCTV ενώ περπατούσε σε έναν τοπικό δρόμο στο Μάι Κάο.

Η τετραήμερη έρευνα από τότε που εξαφανίστηκε τη Δευτέρα (9 Μαΐου) συνεχίστηκε χθες (12 Μαΐου).th) αλλά απέτυχε. Ωστόσο, η έρευνα θα συνεχιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο.

Όποιος την δει ή έχει πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε στο 062-8808112 για το Κέντρο Βοήθειας Τουριστών ή στο 084-079-6279 κ. Wichai. Απεικονίζεται παρακάτω σε μια φωτογραφία χωρίς ημερομηνία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.