Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν στο Πουκέτ όταν ο οδηγός του pickup έπεσε πάνω σε μια μηχανή με δύο αναβάτες και τράπηκε σε φυγή από το σημείο του ατυχήματος

ΦΩΤΟ: Taan 5901 (Thep 01)

Πουκέτ -

  Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας από έναν οδηγό φορτηγού που έπεσε στο οδόστρωμα του Πουκέτ, στην περιοχή Mueang Phuket, χθες.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα χθες το βράδυ (12 Μαΐου) στις 10:20 στην οδό Chaloem Phrakiat Rama 9 (Bypass Road) στην υποπεριφέρεια Koh Kaew.

Στο σημείο έφτασαν συνεργεία διάσωσης και εντόπισαν δύο άτομα, έναν άνδρα και μια γυναίκα, ξαπλωμένα στην άκρη του δρόμου κοντά στο κατεστραμμένο μηχανάκι με διάφορα τραύματα που δεν είναι επικίνδυνα για τη ζωή τους. Οι δύο αναβάτες μοτοσικλετών δεν αναγνωρίστηκαν στο Phuket Express από την επιβολή του νόμου ή το προσωπικό έκτακτης ανάγκης.

ΦΩΤΟ: Taan 5901 (Thep 01)

Οι δύο τραυματίες μοτοσικλετιστές είπαν στους ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης ότι η μηχανή τους χτυπήθηκε από έναν άνδρα οδηγό φορτηγού, ο οποίος αρνήθηκε να σταματήσει και αμέσως τράπηκε σε φυγή από το σημείο του ατυχήματος αφού είδε τα δύο άτομα να τραυματίζονται. Και τα δύο θύματα μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο.

Η αστυνομία του Πουκέτ αναζητά τον φερόμενο οδηγό νταλίκας για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.