ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 76χρονο αγνοούμενο Γερμανό τουρίστα στο Thalang του Πουκέτ, ο οποίος πιστεύεται ότι πάσχει από τη νόσο του Αλτσχάιμερ

Thalang -

  Συνεχίζεται η έρευνα για έναν 76χρονο Γερμανό τουρίστα στο Πουκέτ, που πιστεύεται ότι πάσχει από Αλτσχάιμερ που επηρεάζει την απώλεια μνήμης, ο οποίος έχει χαθεί από τις 9 Μαΐου 2022.

Πρώτον, Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ:

Ένας 76χρονος Γερμανός τουρίστας χάθηκε από ξενοδοχείο στην περιοχή Thalang και αρμόδια τουριστικά πρακτορεία την αναζητούν και ζητούν τη βοήθεια του κοινού.

76χρονος Γερμανός τουρίστας αγνοούμενος από ξενοδοχείο στο Thalang, οι αρμόδιες υπηρεσίες ζητούν βοήθεια

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ:

Μια ομάδα αξιωματούχων στο Thalang με επικεφαλής τον αρχηγό της περιοχής Thalang Bancha Tanooin, την αστυνομία Thalang και άλλους συνέχισαν την έρευνά τους χθες (11 Μαΐουth) στην υποπεριοχή Maikhao.

Ο αρχηγός της περιοχής Thalang Bancha είπε στο Phuket Express, «Η τουρίστρια ταυτοποιήθηκε ως η κα Barbara Elisabeth Monika Glag Lange, 76 ετών, Γερμανίδα υπήκοος».

«Πιστεύουμε ότι η κα Μπάρμπαρα δεν μπορούσε να θυμηθεί τον δρόμο της επιστροφής στο ξενοδοχείο της αφού έκανε μια βόλτα, καθώς πάσχει από τη νόσο του Αλτσχάιμερ, η οποία μπορεί να επηρεάσει τη μνήμη και τη μνήμη κάποιου μεταξύ άλλων επιπλοκών υγείας». δήλωσε ο αρχηγός Bancha.

«Ειδοποιηθήκαμε από τους συγγενείς της ότι η κυρία Βαρβάρα έλειπε από το ξενοδοχείο της. Το τελευταίο άτομο που πιστεύει ότι μίλησε μαζί της πριν χαθεί, μας είπε ότι η Μπάρμπαρα δήλωσε ότι πήγαινε μια βόλτα σε ένα σπίτι σε ένα βουνό». κατέληξε ο αρχηγός Μπάντσα.

Δεν ήταν αμέσως σαφές ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος ή πώς ή γιατί η Μπάρμπαρα, με Αλτσχάιμερ, είχε πάει μια βόλτα μόνη της σε μια ξένη τοποθεσία. Επιπλέον, αυτό δεν ήταν το πρώτο περιστατικό, καθώς η Barbara είχε επίσης εξαφανιστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες μέρες πριν από την πρόσφατη εξαφάνιση, αλλά είχε βρεθεί γρήγορα εκείνη τη στιγμή.

Η έρευνα για την Barbara συνεχίζεται σήμερα και επικεντρώνεται στην περιοχή Mai Khao.

Όποιος την δει ή έχει πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε στο 062-8808112 για το Κέντρο Βοήθειας Τουριστών ή στο 084-079-6279 κ. Wichai. Απεικονίζεται παρακάτω σε μια φωτογραφία χωρίς ημερομηνία.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.