Καταιγίδα γκρεμίζει πολλά μεγάλα δέντρα, καταστρέφει τρία σπίτια στην περιήγηση Patong-Photo

Πατόνγκ –

  Ισχυροί άνεμοι και έντονες βροχοπτώσεις κατέστρεψαν πολλά μεγάλα δέντρα και κατέστρεψαν τρία σπίτια στο Πατόνγκ του Πουκέτ σήμερα (12 Μαΐουth).

Στο Σόι Να Νάι στην Πατόνγκ, πολλά ογκώδη δέντρα καταρρίφθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους σήμερα το πρωί πριν προσγειωθούν και προκληθούν ζημιές σε τρία σπίτια. Ωστόσο, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Ομάδα στελεχών από το γραφείο Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών του δήμου Πατόνγκ πήγε στο σημείο για να κόψει και να απομακρύνει δέντρα από την περιοχή. Θα σας αφήσουμε τις φωτογραφίες του συμβάντος, η ακριβής εκτίμηση της οικονομικής ζημιάς δεν δόθηκε από τις αρμόδιες αρχές.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.