Νησιά σε περιοχές του Εθνικού Πάρκου Mu-Ko Lanta στο Krabi θα κλείσουν προσωρινά για τον τουρισμό για περιβαλλοντική αποκατάσταση

Κράμπι –

Αρκετά νησιά στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου Mu-Ko Lanta πρόκειται να κλείσουν προσωρινά για τον τουρισμό για ποικίλες χρονικές περιόδους, ώστε να επιτραπεί η ανάκαμψη του περιβάλλοντος.

Το Εθνικό Πάρκο Mu Ko Lanta ανακοίνωσε το κλείσιμο σε μια νομική ανακοίνωση παρακάτω. Δηλώνουν ότι το ετήσιο κλείσιμο είναι να επιτραπεί η αποτελεσματική διαχείριση του τουρισμού ακολουθώντας το κλίμα αυτή την εποχή, καθώς και ότι είναι καιρός η φύση και το περιβάλλον να αποκατασταθούν από μόνα τους.

Νησιά στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου Mo-Ko Lanta που θα κλείσουν για τουρισμό είναι το νησί Rok Nai, το νησί Rok Nok, το Hngai Island, το Hah (Five), το Hin Daeng Hin Muang και το Khao Mai Kaew Cave. Αυτά τα μέρη θα παραμείνουν κλειστά από τις 16 Μαΐουth έως τον Οκτώβριο 14th 2022.

Τέλος, το Γραφείο του Εθνικού Πάρκου Mu Ko Lanta (Tanod Cape) θα παραμείνει κλειστό από την 1η Ιουνίουst μέχρι τον Ιούνιο 30th 2022.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.