ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο κυβερνήτης του Πουκέτ μεταφέρει προσωπικά το τυφλό αγόρι που εμπλέκεται σε viral ιστορία στο νοσοκομείο Siriraj στην Μπανγκόκ

Πουκέτ -

  Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ μεταφέρει ένα αγόρι Thalang που τυφλώθηκε πρόσφατα και καλύφθηκε από viral άρθρα στον Τύπο στο νοσοκομείο Siriraj στη Μπανγκόκ για θεραπεία για να προσπαθήσει να αποκαταστήσει την όρασή του.

Πρώτον, η προηγούμενη κάλυψη αυτής της ιστορίας:

Μια 62χρονη γιαγιά κάλεσε τον Τύπο για βοήθεια αφού το 12χρονο αγόρι της στην περιοχή Thalang τυφλώθηκε αφού φέρεται να έλαβε μια δεύτερη δόση του εμβολίου Covid-19, σύμφωνα με την ίδια. Εν τω μεταξύ, κορυφαίοι γιατροί του Πουκέτ επιβεβαίωσαν ότι η τύφλωση του αγοριού, σύμφωνα με αυτούς, ΔΕΝ οφείλεται σε εμβόλιο Covid-19.

Οι γιατροί του Πουκέτ αναφέρουν ότι ένα 12χρονο αγόρι που τυφλώθηκε ΔΕΝ ήταν από εμβόλιο Covid-19, μετά από ιογενή ιστορία

Ενημερωμένη ιστορία:

Την Τρίτη (10 Μαΐουth), η κυρία Laksana Issarangkun Na Ayutthaya, η διευθύντρια της Υπηρεσίας Κοινωνικής Ανάπτυξης και Ανθρώπινης Ασφάλειας του Πουκέτ επισκέφτηκε το αγόρι και την οικογένειά του στο σπίτι του στην περιοχή Thalang. Τους δόθηκαν απαραίτητα είδη διαβίωσης και κάποια οικονομική ενίσχυση.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ฺฺΑγόρι που τυφλώθηκε από βακτηριακή μόλυνση στο Πουκέτ μετά από ιογενή ιστορία έλαβε κρατική βοήθεια και υποστήριξη

Τώρα για την τελευταία μας ενημέρωση:

Σήμερα, (12 Μαΐουth), αξιωματούχοι του Πουκέτ με επικεφαλής τον Κυβερνήτη του Πουκέτ Narong Woonciew και γιατροί από το νοσοκομείο Vachira Phuket, μαζί με τους παππούδες του αγοριού, πηγαίνουν στο νοσοκομείο Siriraj στην Μπανγκόκ.

Ο γιατρός Suppalack Laonngpetch, ο αναπληρωτής διευθυντής του νοσοκομείου Vachira Phuket, είπε στο Phuket Express, «Προσπαθούμε να δώσουμε εμπιστοσύνη στο αγόρι και την οικογένειά του για τις προηγούμενες θεραπείες μας που του παρείχαμε. Ταυτόχρονα, συνεχίζουμε τη θεραπεία για την τύφλωσή του στο μέλλον και επίσης παρέχουμε θεραπεία για την τρέχουσα νόσο του κόλπου».

Ο κ. Gan Saeong, ο παππούς του αγοριού, είπε στο Phuket Express, «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πολλοί αξιωματούχοι μας βοήθησαν και έχουμε περισσότερες ελπίδες τώρα. Το εγγόνι μας δεν μπορούσε να κοιμηθεί χθες το βράδυ καθώς ήταν ενθουσιασμένο. Προσπαθούμε να τον ενθαρρύνουμε ότι θα αναρρώσει και θα μπορέσει να ξαναβρεί την όρασή του».

Το αγόρι και η οικογένειά του είπαν ευχαριστώ στον Κυβερνήτη του Πουκέτ και άλλους αρμόδιους αξιωματούχους για τη βοήθειά τους με την κατάσταση και οι παππούδες του είπαν αφού μίλησαν με γιατρούς ότι κατανοούν ότι η αιτία της τύφλωσης του αγοριού δεν ήταν το εμβόλιο Covid-19.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.