Το ναυτικό της Ταϊλάνδης αναζητά τουρίστες που αναφέρθηκαν αγνοούμενοι στη θάλασσα κοντά στο νησί Lanta, Krabi, που αργότερα βρέθηκαν με ασφάλεια στη στεριά

Koh Lanta, Krabi-

  Αξιωματικοί του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης έψαξαν για δύο άγνωστους τουρίστες στη θάλασσα κοντά στο νησί Λάντα, στο Κράμπι, αφού αναφέρθηκαν ότι είχαν εξαφανιστεί στη θάλασσα, αλλά αργότερα βρέθηκαν με ασφάλεια στη στεριά.

Οι αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού ειδοποιήθηκαν από κατοίκους της περιοχής χθες (11 Μαΐουth) ότι δύο τουρίστες που βρίσκονταν σε σανίδες του σερφ κοντά στην παραλία Klong Dao στο νησί Lan Ta Yai δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στην παραλία λόγω του ισχυρού ανέμου και των κυμάτων και εξαφανίστηκαν από τα αξιοθέατα των ντόπιων. Οι ντόπιοι γνώριζαν ότι οι δύο τουρίστες μπορεί να βρίσκονται σε κίνδυνο.

Η εθνικότητα, η ηλικία και τα ονόματα των τουριστών δεν δημοσιεύθηκαν στον Τύπο.

Αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού μπήκαν στη θάλασσα και επικοινώνησαν με τα κοντινά ξενοδοχεία για να δουν εάν κάποιοι πελάτες αγνοούνται.

Χρειάστηκε περισσότερο από μία ώρα για την αναζήτηση, ενώ κανένα από τα κοντινά ξενοδοχεία δεν ανέφερε ότι αγνοούνται πελάτες.

Οι αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού ειδοποιήθηκαν αργότερα από ντόπιους ότι οι δύο τουρίστες που εθεάθησαν για τελευταία φορά σε σανίδες του σερφ στη θάλασσα είχαν ήδη επιστρέψει στη στεριά με ασφάλεια μόνοι τους, αλλά είχαν ξεβραστεί σημαντικά στην ακτή. Οι τουρίστες δήλωσαν ότι ήταν δυνατοί κολυμβητές, ωστόσο, και κατάφεραν να επιστρέψουν στην ακτή μετά από περίπου μία ώρα.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η έρευνα για έναν αγνοούμενο Γερμανό τουρίστα με ιατρικά προβλήματα στο Πουκέτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.