ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ฺฺΑγόρι που τυφλώθηκε από βακτηριακή μόλυνση στο Πουκέτ μετά από ιογενή ιστορία έλαβε κρατική βοήθεια και υποστήριξη

ฺΠουκέτ –

  Ένα 12χρονο αγόρι στο Thalang, το οποίο τυφλώθηκε μετά από βακτηριακή λοίμωξη, αφού η ιστορία του είχε γίνει viral, λαμβάνει υποστήριξη από σχετικούς κοινωνικούς φορείς του Πουκέτ.

Πρώτον, η προηγούμενη κάλυψη αυτής της ιστορίας:

 Μια 62χρονη γιαγιά κάλεσε τον Τύπο για βοήθεια αφού το 12χρονο αγόρι της στην περιοχή Thalang τυφλώθηκε αφού φέρεται να έλαβε μια δεύτερη δόση του εμβολίου Covid-19, σύμφωνα με την ίδια. Εν τω μεταξύ, κορυφαίοι γιατροί του Πουκέτ επιβεβαίωσαν ότι η τύφλωση του αγοριού, σύμφωνα με αυτούς, ΔΕΝ οφείλεται σε εμβόλιο Covid-19.

Οι γιατροί του Πουκέτ αναφέρουν ότι ένα 12χρονο αγόρι που τυφλώθηκε ΔΕΝ ήταν από εμβόλιο Covid-19, μετά από ιογενή ιστορία

Τώρα, για την ενημέρωση μας:

Χθες, (10 Μαΐουth), η κυρία Laksana Issarangkun Na Ayutthaya, η διευθύντρια της Υπηρεσίας Κοινωνικής Ανάπτυξης και Ανθρώπινης Ασφάλειας του Πουκέτ επισκέφτηκε το αγόρι και την οικογένειά του στο σπίτι του στην περιοχή Thalang. Τους δόθηκαν απαραίτητα είδη διαβίωσης και κάποια οικονομική ενίσχυση.

Η κυρία Laksana είπε στο Phuket Express, «Έχουμε βοηθήσει το αγόρι στο παρελθόν. Επικοινώνησαν μαζί μας οι καθηγητές του στο σχολείο του. Έχει εγγραφεί ως ανάπηρος, πράγμα που σημαίνει ότι λάμβανε 1,000 μπατ κάθε μήνα ως επίσημη κρατική οικονομική βοήθεια τους τελευταίους δύο μήνες».

«Θα εγγραφεί στο Ίδρυμα Προστασίας Παιδιών όπου θα λάβει επίσης χρήματα για την εκπαίδευση και την υγειονομική του περίθαλψη. Θα στηρίξουμε και την οικογένειά του στο άμεσο μέλλον». κατέληξε ο Λακσάνα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.