Οι ναυαγοσώστες της Πατόνγκ περιπολούν τώρα στην παραλία Πατόνγκ 24 ώρες την ημέρα

ΦΩΤΟ: Patong Lifeguard

Πατόνγκ –

Οι ναυαγοσώστες της Patong περιπολούν τώρα στην παραλία Patong 24 ώρες την ημέρα.

Ο κ. Somprasong Sangchart, εκπρόσωπος των ναυαγοσωστών της Patong, είπε στα μέσα ενημέρωσης TPN: «Υπάρχουν πολλοί Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες στην παραλία Patong από την 1η Μαΐου.st η χώρα εγκατέλειψε το μη δημοφιλές πρόγραμμα Test and Go και καλωσόρισε πίσω πολλούς ξένους τουρίστες. Τα θαλάσσια σπορ είναι πολύ δημοφιλή, ειδικά το τζετ-σκινγκ και το αλεξίπτωτο».

«Φροντίζουμε τους τουρίστες σε όλο το μήκος περίπου 2.8 χιλιομέτρων της παραλίας Patong. Υπάρχουν συνολικά 31 ναυαγοσώστες σε 11 περιοχές στην παραλία Patong. Περιπολούν στην παραλία 24 ώρες το XNUMXωρο».

«Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των βροχών, εστιάζουμε στενά στην πρόγνωση του καιρού για να δούμε την τρέχουσα κατάσταση των υδάτων, πριν αποφασίσουμε να τοποθετήσουμε κόκκινες σημαίες για τις σημαίες «ΟΧΙ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΕΔΩ» ή «ΚΟΛΥΜΠΗΣΤΕ ΕΔΩ». κατέληξε ο Somprasong.

Η ανανεωμένη παρουσία ναυαγοσωστών στην παραλία Patong έρχεται καθώς οι αξιωματούχοι του Πουκέτ θέτουν την ασφάλεια των τουριστών ως κορυφαία προτεραιότητα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.