76χρονος Γερμανός τουρίστας αγνοούμενος από ξενοδοχείο στο Thalang, οι αρμόδιες υπηρεσίες ζητούν βοήθεια

Thalang -

Μια 76χρονη Γερμανίδα τουρίστας χάθηκε από ξενοδοχείο στην περιοχή Thalang και αρμόδια τουριστικά πρακτορεία την αναζητούν και ζητούν τη βοήθεια του κοινού.

Το Κέντρο Βοήθειας Τουριστών του Πουκέτ (TAC Phuket) ανέφερε σήμερα το πρωί (11 Μαΐουth) ότι μια γερμανίδα τουρίστας αγνοείται, με το μοναδικό όνομα που δόθηκε στη δημοσιότητα την κα Barbara, 76 ετών. Έχει εξαφανιστεί από ένα ξενοδοχείο στην υποσυνοικία Mai Khao από τις 9 Μαΐουth, 2022. Τελευταία φορά εθεάθη να φορά ένα μπλε σακάκι με ένα άσπρο πουκάμισο πιασμένο μέσα και ένα μαύρο παντελόνι.

Μια φωτογραφία της, που δόθηκε στη δημοσιότητα με άδεια από το TAC, είναι παρακάτω.

Η Barbara είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένη σε ένα ξεχωριστό περιστατικό νωρίτερα αυτόν τον μήνα και βρέθηκε στην παραλία Nai Yang (κοντά στο νησί Pling) στην υποπεριφέρεια Sakoo, στην περιοχή Thalang.

Όποιος την δει ή έχει πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε στο 062-8808112 Tourists Assistance Center ή στο 084-079-6279 Mr. Wichai.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.