Το Πουκέτ, το Phang Nga και το Krabi θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση «Aqua Lumina» για την ενίσχυση του τουρισμού

Πουκέτ, Phang Nga, Krabi -

  Το «Aqua Lumina», το «υπέροχο φθορίζον κάτω από τη Θάλασσα Ανταμάν» (συνθλιπτική φράση του Οργανωτή) θα πραγματοποιηθεί στο Πουκέτ, το Phang Nga και το Krabi αυτόν τον μήνα και τον επόμενο μήνα.

Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε χθες (9 Μαΐουth) στο Central World στην Μπανγκόκ και ηγήθηκε από τον Υπουργό Τουρισμού και Αθλητισμού Phiphat Ratchakitprakar, τον κυβερνήτη του Πουκέτ Narong Woonciew και άλλους σχετικούς αξιωματούχους.

Ο κ. Phiphat είπε: «Αυτή είναι μια καλή στιγμή για την τόνωση του τουρισμού, καθώς περισσότεροι ξένοι τουρίστες επισκέπτονται την Ταϊλάνδη και τις τουριστικές επαρχίες, ειδικά στην περιοχή Andaman Phuket, Phang Nga και Krabi. Αναμένουμε ότι τουλάχιστον 90,000 Ταϊλανδοί και ξένοι θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις που θα αποφέρουν τουλάχιστον 700 εκατομμύρια μπατ».

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Narong είπε στο Phuket Express, «Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πουκέτ από τις 20 Μαΐουth έως Μάιο 31st στην παραλία Nai Han στην υποπεριφέρεια Rawai, στην περιοχή Mueang Phuket.”

«Η εκδήλωση στο Πουκέτ θα είναι υπό την έννοια «Andaman Land of Guardians». Τα φώτα και ο ήχος θα παρουσιάσουν το όμορφο τοπίο της Θάλασσας Ανταμάν. Η εκδήλωση έχει επίσης στόχο να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ενδιαφέρονται περισσότερο για τις παραλίες, τις θάλασσες και το περιβάλλον.»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Phang Nga από τις 27 Μαΐουth μέχρι τον Ιούνιο 12th στο Memories Beach στο Khao Lak ενώ στο Krabi θα πραγματοποιηθεί από τις 14 Μαΐουth έως Μάιο 25th στο Μουσείο HTMS Lanta και στον Επαρχιακό Διοικητικό Οργανισμό Krabi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.