Η Πατόνγκ και οι τουριστικές πόλεις, συμπεριλαμβανομένης της Πατάγια, χρειάζονται «ειδικές ζώνες» με χώρους νυχτερινής διασκέδασης ανοιχτούς μέχρι τις 4 το πρωί, αλλά πρέπει να πληρώσουν περισσότερο φόρο, προτείνει ο «Prab Keesin», επιχειρηματίας της Πατόνγκ

Πατόνγκ, Πουκέτ –

  Η Πατόνγκ και οι τουριστικές πόλεις, συμπεριλαμβανομένης της Πατάγια, χρειάζονται «ειδικές ζώνες» με χώρους νυχτερινής διασκέδασης ανοιχτούς μέχρι τις 4 π.μ., αλλά οι επιχειρηματίες της νυχτερινής διασκέδασης πρέπει να πληρώσουν περισσότερους φόρους, σύμφωνα με τον «Prab Keesin», έναν εξέχοντα επιχειρηματία της Patong.

Ο Preechavude 'Prab Keesin' είναι Πρόεδρος του Ομίλου Pisona, Επικεφαλής του Ιδρύματος Ανάπτυξης Patong και πρώην σύμβουλος του προέδρου της Patong Entertainment Business Association (PEBA).

Διαβάστε περισσότερα για την προηγούμενη ιστορία μας στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://thephuketexpress.com/2022/05/05/prab-keesin-resigning-as-advisor-and-president-of-the-patong-entertainment-business-association/

Ο Prab είπε στο Phuket Express, «Χαίρομαι που το Big Joke πρόκειται να συζητήσει επίσημα με τους αξιωματούχους του Πουκέτ και το Κέντρο για τη Διοίκηση της Κατάστασης Covid-19 ή CCSA, σχετικά με τη νόμιμη παράταση του χρόνου κλεισίματος των εστιατορίων και των ωρών κατανάλωσης αλκοόλ».

Διαβάστε περισσότερα για την προηγούμενη ιστορία μας στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://thephuketexpress.com/2022/05/08/big-joke-to-discuss-with-relevant-officials-about-legally-reopening-nightlife-industry-extending-business-hours-in-phuket-pattaya-and-other-tourism-zones/

«Ωστόσο, αυτό που πραγματικά θέλουμε να δούμε είναι η ειδική ζώνη για διάσημες τουριστικές πόλεις όπως η Patong (στο Πουκέτ), η Pattaya (στο Chonburi) ή το Sukhumvit, το Thonglor και η οδός Khaosan (στη Μπανγκόκ).

«Πρόκειται για σημαντικές τουριστικές περιοχές τις οποίες έχουν επισκεφθεί πολλοί ξένοι τουρίστες. Χρειαζόμαστε αυτές οι περιοχές να είναι μια ειδική ζώνη που να έχει διαφορετικές νόμιμες ώρες κλεισίματος για χώρους νυχτερινής διασκέδασης».

«Αυτό που θέλουν οι περισσότεροι επιχειρηματίες είναι να μην ανοίγουν οι χώροι μέχρι το πρωί, αλλά θέλουμε κάποια χαλάρωση για τους τουρίστες ώστε να έχουν περισσότερο χρόνο για να απολαύσουν τη νυχτερινή τους ζωή. Θέλουμε να κάνουμε τους τουρίστες ικανοποιημένους με το ταξίδι τους όταν έρχονται στην Πατόνγκ και την Ταϊλάνδη».

«Υπήρξε πολλή έρευνα και ανάλυση σχετικά με το άνοιγμα χώρων ψυχαγωγίας μέχρι τις 4:00 π.μ., αυτό θα είναι καλό για την οικονομία, τις κοινότητες και το περιβάλλον. Είναι καλύτερα να τροποποιηθούν οι νόμοι. Οι χώροι ψυχαγωγίας μπορούν να αποφέρουν πολλά χρήματα από τη 1:00 π.μ. έως τις 3:00 π.μ.

«Ωστόσο, οι φορείς νυχτερινής διασκέδασης στις ειδικές ζώνες πρέπει επίσης να πληρώσουν περισσότερο φόρο καθώς θα έχουν περισσότερα οφέλη. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι έχουμε προκαλέσει ορισμένες αρνητικές επιπτώσεις στις τοπικές κοινωνίες. Τα πιο σημαντικά πράγματα για τη βελτίωση του τουρισμού είναι η ανάπτυξη της ασφάλειας και των υπηρεσιών».

Εν τω μεταξύ, μια ομάδα χειριστών χώρων νυχτερινής διασκέδασης υπέβαλε πρόταση επιστολής στον πρωθυπουργό Prayut Chan-O'Cha για να επιτρέψει νόμιμα να ανοίξουν ξανά τις επιχειρήσεις τους, κυρίως σε περιοχές της «μπλε ζώνης» που είναι προσανατολισμένες στον τουρισμό, όπως το Πουκέτ και η Πατάγια, για να βοηθήσουν στην προώθηση τουρισμού από την 1η Ιουνίου και μετά.

https://thephuketexpress.com/2022/05/09/entertainment-venue-operators-call-for-bars-and-nightlife-in-tourism-blue-zone-areas-to-be-fully-legally-reopened-in-june/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.