Τροχαίο ατύχημα στο Πουκέτ καταρρίπτει τρεις πόλους ρεύματος, προκαλεί τοπικό μπλακ άουτ για ώρες

Πουκέτ -

Οδηγός SUV προσέκρουσε σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος, καταρρίπτοντας τρεις συνολικά στύλους, γεγονός που προκάλεσε τοπικό μπλακ άουτ για πολλές ώρες χθες.

Η αστυνομία του Kathu ειδοποιήθηκε για το ατύχημα χθες (9 Μαΐουth) στον αριθμό 3030 Road (Kathu – Nakoh). Έφτασαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι ένα λευκό SUV είχε πέσει σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος.

Συνολικά τρεις πόλοι ηλεκτρικού ρεύματος κατεβάστηκαν από τη συντριβή. Ο άγνωστος οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά.

Οι υπάλληλοι της επαρχιακής αρχής ηλεκτρισμού διέκοψαν το ρεύμα κατά τη στερέωση και επισκευή των τριών στύλων ηλεκτρικού ρεύματος, γεγονός που προκάλεσε τοπικό μπλακ άουτ για πολλές ώρες. Ο δρόμος έκλεισε προσωρινά για την κυκλοφορία και είχαν δημιουργηθεί παρακάμψεις λόγω του ατυχήματος.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.