Δύο νεαρά αγόρια από τη βορειοανατολική Ταϊλάνδη σταμάτησαν να προσπαθούν να περπατήσουν 1,450 χιλιόμετρα μέχρι το Πουκέτ για να επισκεφτούν τον ξάδερφό τους

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ενημέρωση Baan Dung

Πουκέτ -

Δύο νεαρά αγόρια βορειοανατολικά από το Ούντον Τάνι ετοιμάζονταν να περπατήσουν 1,450 χιλιόμετρα μέχρι το Πουκέτ με μόνο 10 μπατ και ένα σακουλάκι μπανάνες για να επισκεφτούν τον ξάδερφό τους πριν τους πάρει πίσω στο σπίτι ένας καλός Σαμαρείτης.

Τα δύο αγόρια, 14 και 12 ετών, βρέθηκαν σε τοπικό δρόμο στο Udon Thani με ένα σακίδιο, δέκα μπατ και ένα σακουλάκι με μπανάνες.

Ένας καλός Σαμαρείτης, ο κύριος Weerapong Raksamuewong, σταμάτησε να μιλήσει με τα δύο αγόρια. Τα δύο αγόρια, τα ονόματά των οποίων αποκαλύφθηκαν λόγω ηλικίας, είπαν «Είμαστε από ένα κοντινό χωριό. Ζούμε εδώ με τη γιαγιά και τον παππού μας. Οι γονείς μας εργάζονται στο Phang Nga, βόρεια του Πουκέτ».

"Περπατούσαμε στο Πουκέτ για να επισκεφτούμε τον ξάδερφό μας. Έχουμε δέκα μπατ. Δεν ξέρουμε πόσο μακριά είναι το Πουκέτ, αλλά σχεδιάζαμε να περπατήσουμε εκεί».

Τα δύο αγόρια συμφώνησαν τελικά να επιστρέψουν στον παππού και τη γιαγιά τους. Οι παππούδες τους ήταν πολύ χαρούμενοι που τα εγγόνια τους επέστρεψαν στο σπίτι και τους υποσχέθηκαν να τους παρακολουθούν πιο προσεκτικά στο μέλλον. Οι παππούδες δήλωσαν επίσης ότι θα κανονίσουν να αφήσουν τα αγόρια να συναντηθούν με τον ξάδερφό τους και τους γονείς τους στο εγγύς μέλλον, χωρίς να περπατήσουν στο Πουκέτ.

Η ιστορία έγινε viral στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης νωρίτερα σήμερα, σημειώνει το TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.