Εργάτης διάσωσης σκοτώνεται μετά από ατύχημα με μοτοσικλέτα στο Thalang

Thalang -

Ένας εργάτης διάσωσης κηρύχθηκε νεκρός στο σημείο, αφού η μοτοσικλέτα του έπεσε χθες σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή Thalang.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στον δρόμο Cherng Tay – Baan Don κοντά σε ένα κινεζικό ιερό στο Pasak, στην υποπεριφέρεια Cherng Talay χθες (7 Μαΐου) .

Έφτασαν στη σκηνή για να βρουν τον άνδρα οδηγό μοτοσικλέτας, ο οποίος αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο κ. Nantawit Choopak (η ηλικία δεν αναφέρθηκε) ο οποίος ήταν εθελοντής διάσωσης του Kusoldharm κοντά στον κατεστραμμένο στύλο ηλεκτρικού ρεύματος και το κατεστραμμένο μηχανάκι του στην άκρη του δρόμου.

Στο σημείο κοντά του βρέθηκε κράνος. Είχε υποστεί σοβαρά τραύματα και αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του επί τόπου.

Πλάνα CCTV κοντά δείχνουν ότι ο Nantawit φαίνεται να χάνει τον έλεγχο με μεγάλη ταχύτητα, όπως φαίνεται στο πίσω αριστερό μέρος της παρακάτω φωτογραφίας, και να πέφτει στον πόλο ηλεκτρικού ρεύματος, οδηγώντας στο θάνατο. Φορούσε προστατευτικό κράνος, ωστόσο, η ταχύτητα ήταν ένας σημαντικός παράγοντας στο ατύχημα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.