Η υπόγεια διάβαση Darasamut στο Πουκέτ θα κλείσει προσωρινά για συντήρηση αύριο, 9 Μαΐου

Πουκέτ -

Η υπόγεια διάβαση Darasamut (μερικές φορές γράφεται με h) θα είναι προσωρινά κλειστή στην κυκλοφορία για συντήρηση τη Δευτέρα (9 Μαΐου), 2022.

Το Γραφείο Αυτοκινητόδρομου του Πουκέτ ανακοίνωσε ότι η υπόγεια διάβαση Darasamut που βρίσκεται μπροστά από το Central Festival Phuket θα είναι προσωρινά κλειστή για την κυκλοφορία την ερχόμενη Δευτέρα (9 Μαΐου) από τις 9:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ.

Το κλείσιμο θα γίνει για τη συντήρηση και τον καθαρισμό των συστημάτων αποχέτευσης υδάτων εντός της υπόγειας διάβασης.

Το γραφείο εθνικής οδού του Πουκέτ ζήτησε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.