62χρονος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας με σεντάν στην πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας 62χρονος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με ένα σεντάν σε διασταύρωση στην πόλη του Πουκέτ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα αργά την περασμένη εβδομάδα νωρίς το απόγευμα σε μια διασταύρωση με την οδό Chumphon που διασταυρώνεται με την οδό Thep Kasattri κοντά σε ένα σχολείο στην πόλη του Πουκέτ.

Ένας υπάλληλος σε ένα γκαράζ οχημάτων κοντά προσπάθησε να χρησιμοποιήσει ένα υδραυλικό μηχάνημα για να σηκώσει το σεντάν, ενώ περίμενε να βοηθήσουν τον άνδρα οδηγό μοτοσικλέτας, ο οποίος είχε κολλήσει κάτω από το όχημα. Ένα κράνος κάλυπτε ακόμα το κεφάλι του οδηγού μοτοσικλέτας.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο για να βρουν τον άνδρα οδηγό μοτοσικλέτας που αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο κ. Somphong Rattakai, 62 ετών, ακόμα κάτω από τον μπροστινό τροχό του σεντάν στο δρόμο. Εκεί κοντά, βρήκαν το μηχανάκι του που είχε υποστεί σοβαρές ζημιές.

Το βίντεο κλειστού κυκλώματος που κυκλοφόρησε χθες δείχνει τον οδηγό της μοτοσικλέτας, Somphong, να διέσχιζε το δρόμο στη διασταύρωση. Το σεντάν που ερχόταν αμέσως από το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στη μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα ο Somphong να χτυπηθεί και να πέσει κάτω από το όχημα.

Ο οδηγός του σεντάν δεν αναγνωρίστηκε από τις αρχές επιβολής του νόμου και αρνήθηκε να μιλήσει στον τοπικό Τύπο.

Η αστυνομία του Πουκέτ συνεχίζει την έρευνά της για περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.