Η 26η Εβδομάδα Ποδηλασίας στο Πουκέτ θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 15 Μαΐου

Πουκέτ -

Το Phuket Bike Week 26 θα διεξαχθεί από τις 13 Μαΐουth έως Μάιο 15th, 2022 στην περιοχή Thalang!

Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (6 Μαΐουth) στο Δημαρχείο του Πουκέτ υπό την ηγεσία του Αντικυβερνήτη του Πουκέτ, Pichet Panapong.

Ο αντικυβερνήτης Pichet είπε στο Phuket Express, «Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ PHUKET 2022 φέτος είναι υπό την έννοια «Νέα Κανονική Βόλτα Μαζί». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο The Play Yard Phuket στην υποπεριοχή Mai Khao.»

«Η εκδήλωση έχει στόχο να τονώσει τον τουρισμό του Πουκέτ παρουσιάζοντας ιδιαίτερες παραδοσιακές και όμορφες παραλίες και τη θάλασσα στο Πουκέτ, καθώς και να βοηθήσει στην υποστήριξη της τοπικής οικονομίας και των κοινοτήτων. ”

«Θα υπάρξουν πολλές δραστηριότητες όπως διαγωνισμός Miss Phuket Bike Week Contest, Διαγωνισμός Μοτοσυκλέτας, American Car Show, Marine Sports δραστηριότητες και συναυλίες από τραγουδιστές και συγκροτήματα της Ταϊλάνδης. Η εκδήλωση θα είναι υπό μετρήσεις Covid-19.»

«Το No.1 Phuket Bike Week Official Convey Ride θα γίνει το Σάββατο 14 Μαΐουth από τις 4:00 έως τις 5:00, μια αναχώρηση από το Check Point του Πουκέτ προς το Play Yard Mai Khao που θα είναι συνολικά 12 χιλιόμετρα και περίπου 30 λεπτά.

«Το No.2 Phuket Bike Week Official Convey Ride θα γίνει την Κυριακή 15 Μαΐουth από τις 3:00 μ.μ. έως τις 6:00 μ.μ., μια αναχώρηση από το Play Yard στο Mai Khao προς την προβλήτα Chalong και το ακρωτήριο Promthep στο Rawai που θα είναι 60 χιλιόμετρα και περίπου μιάμιση ώρα."

«Περιμένουμε περίπου 2,000 μοτοσικλέτες με 20,000 Ταϊλανδούς και ξένους να συμμετάσχουν στην Εβδομάδα Ποδηλασίας του Πουκέτ και θα παράγουν τουλάχιστον 200,000,000 μπατ».

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.