ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η παραλία Kamala θα είναι ένα νέο ορόσημο εάν οι καρχαρίες επιστρέψουν, λέει ο τοπικός αρχηγός της Kamala, αλλά δεν συμφωνούν όλοι

Kamala, Πουκέτ –

  Η παραλία Kamala στην περιοχή Kathu θα είναι ένα νέο ορόσημο για το Πουκέτ, εάν το θαλάσσιο ζώο που δάγκωσε ένα αγόρι από την Ουκρανία/Ταϊλανδή ήταν καρχαρίας, λέει ο διοικητικός διευθυντής της Kamala.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας θαλάσσιος αξιωματούχος δήλωσε ότι πιστεύει ότι το θαλάσσιο ζώο που δάγκωσε ένα νεαρό αγόρι, έναν εγχώριο τουρίστα, στην παραλία Kamala στο Πουκέτ το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν πράγματι καρχαρίας και όχι μπαρακούδα όπως πίστευαν κάποιοι άλλοι.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αξιωματούχος θαλάσσιου στο Πουκέτ πιστεύει ότι ήταν ένας καρχαρίας που δάγκωσε ένα νεαρό αγόρι στην παραλία Kamala το Σαββατοκύριακο, το αγόρι λέει την ιστορία του

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Kathu επισκέφτηκε ξανά την παραλία Kamala στην περιοχή Kathu, αφού ένα 8χρονο αγόρι από την Ουκρανία τραυματίστηκε από θαλάσσιο ζώο. Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες εθεάθησαν ακόμα να απολαμβάνουν την παραλία και να κολυμπούν στο νερό.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι τουρίστες εξακολουθούν να απολαμβάνουν την παραλία Kamala μετά τον τραυματισμό αγοριού από την Ουκρανία από την Ταϊλάνδη από θαλάσσιο ζώο, λέει ο αρχηγός της περιοχής Kathu

Ο κ. Juta Dumluck, επικεφαλής της διοικητικής οργάνωσης Kamala Tambon, δήλωσε στο Phuket Express, «Τα τελευταία δύο χρόνια κατά τη διάρκεια της κρίσης Covid-19, η φύση έχει ανακάμψει πολύ καθώς δεν υπήρχαν πολλοί τουρίστες στην παραλία λόγω του συνεχιζόμενου κλεισίματος των συνόρων και των περιορισμών. . Αυτό έδωσε την ευκαιρία στη θαλάσσια ζωή να ανακάμψει επίσης».

«Αν ήταν ένας καρχαρίας που δάγκωσε το αγόρι της Ουκρανίας, η παραλία Kamala θα μπορούσε να είναι ένα νέο περιβαλλοντικό ορόσημο στο Πουκέτ. Θα προσελκύσει περισσότερους τουρίστες να επισκεφθούν την παραλία Kamala, ειδικά όσους ενδιαφέρονται για τον περιβαλλοντικό τουρισμό και τη διατήρηση». δήλωσε ο κ. Ντάμλουκ.

«Διατηρούμε την παραλία καθαρή και ασφαλή για να καλωσορίσουμε τόσο τους Ταϊλανδούς όσο και τους τουρίστες, ακόμα κι αν ήταν καρχαρίας, η ασφάλεια θα ήταν κορυφαία προτεραιότητα». κατέληξε ο κ. Ντάμλουκ.

Το Phuket Express σημειώνει ότι δεν συμμερίζονται όλοι την άποψη του Dumluck, καθώς πολλοί πωλητές ομπρελών και τροφίμων στην παραλία είναι νευρικοί ότι αν επέστρεφαν καρχαρίες στην παραλία Kamala, ακόμη και σχετικά ειρηνικοί, θα μπορούσε να βλάψει τον τουρισμό και οι άνθρωποι μπορεί να φοβούνται να πάνε στην παραλία ή πλησιάστε στο νερό. Με τη σειρά τους, ανησυχούν ότι αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει τις επιχειρήσεις και το εισόδημά τους.

Πολλοί πωλητές της παραλίας Kamala δήλωσαν επίσης ότι οι «περιβαλλοντικοί τουρίστες» στο σύνολό τους, κατά τη γνώμη τους, δεν ξόδεψαν πολλά σε σύγκριση με τους περιστασιακούς τουρίστες και αμφέβαλαν ότι αυτό θα είχε σημαντικό αντίκτυπο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.