76χρονος Γερμανός τουρίστας διασώθηκε αφού χάθηκε στην παραλία Nai Yang, Thalang, ο τρίτος χαμένος τουρίστας σε ένα μήνα στο Πουκέτ

Πουκέτ -

  Ένας 76χρονος Γερμανός τουρίστας διασώθηκε αφού χάθηκε στην παραλία Nai Yang στο Thalang χθες το βράδυ (5 Μαΐου).

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ ειδοποιήθηκε από ένα εστιατόριο κοντά σε ξενοδοχείο στην παραλία Nai Yang στην υποπεριφέρεια Sakoo στις 8:50 για τον χαμένο τουρίστα. Έφτασαν στο εστιατόριο για να βρουν τον 76χρονο, Γερμανό τουρίστα, ο οποίος ήταν μούσκεμα. Το όνομά του δεν δόθηκε από την τουριστική αστυνομία του Πουκέτ.

Ο Γερμανός τουρίστας μπήκε στο εστιατόριο για να ζητήσει βοήθεια καθώς δεν θυμόταν τον δρόμο της επιστροφής προς το ξενοδοχείο του ή πού ακριβώς βρισκόταν. Επιπλέον, ο Γερμανός τουρίστας δεν μιλούσε ούτε αγγλικά ούτε ταϊλανδέζικα και μόνο γερμανικά. Ένας δεύτερος χρήσιμος Γερμανός τουρίστας κοντά βοήθησε την τουριστική αστυνομία του Πουκέτ να επικοινωνήσει με τον άνδρα.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ χρειάστηκε περίπου μία ώρα για να αναγνωρίσει το ξενοδοχείο όπου διέμενε ο Γερμανός τουρίστας και στη συνέχεια του παρείχαν ένα δωρεάν ταξίδι, όπως φαίνεται παρακάτω, πίσω στην κατοικία του. Δεν ήταν σαφές εάν ο τουρίστας είχε ιατρικές παθήσεις που τον οδήγησαν να χαθεί και να μην μπορεί να θυμηθεί πού βρισκόταν ή πού βρισκόταν το ξενοδοχείο του.

Αυτός είναι ο τρίτος χαμένος τουρίστας στο Πουκέτ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, όπως φαίνεται παρακάτω.

Εν τω μεταξύ, ένας Αμερικανός τουρίστας, 68 ετών, διασώθηκε αφού χάθηκε σε μια ζούγκλα στην περιοχή Thalang τον περασμένο μήνα, 29 Απριλίουth.

Αμερικανός τουρίστας διασώθηκε αφού χάθηκε στη ζούγκλα Thalang στο Πουκέτ

Ένας 21χρονος Γερμανός τουρίστας διασώθηκε αφού είχε κολλήσει ανάμεσα σε πολλούς μεγάλους βράχους ενώ έκανε πεζοπορία σε ένα δάσος στην περιοχή Thalang στις 2 Μαΐουnd 2022.

Νεαρός Γερμανός τουρίστας διασώθηκε αφού είχε κολλήσει ανάμεσα σε μεγάλους βράχους ενώ έκανε πεζοπορία στο δάσος Thalang στο Πουκέτ

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.